Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026
weather-icon 29o
Νέα πρόταση των τραπεζιτών στην ΟΤΟΕ για τη συλλογική σύμβαση εργασίας

Νέα πρόταση των τραπεζιτών στην ΟΤΟΕ για τη συλλογική σύμβαση εργασίας

Νέα πρόταση κατέθεσαν οι εκπρόσωποι των τραπεζών στην ΟΤΟΕ για τη συλλογική σύμβαση εργασίας, με μηνιαία αύξηση 45 ευρώ για το 2006-2007, έναντι 36 ευρώ που ήταν η προηγούμενη πρόταση. 24ωρη απεργία στις τράπεζες την Παρασκευή.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

27

Νέα πρόταση κατέθεσαν οι εκπρόσωποι των τραπεζών στην ΟΤΟΕ για τη συλλογική σύμβαση εργασίας, με μηνιαία αύξηση 45 ευρώ για το 2006-2007, έναντι 36 ευρώ που ήταν η προηγούμενη πρόταση.

Σε ό,τι αφορά το ωράριο εργασίας (να παραμένουν ανοικτές οι τράπεζες τα απογεύματα) και τη λειτουργία υποκαταστημάτων το Σάββατο, προτάθηκε να ισχύσει αρχικά σε 10 υποκαταστήματα ανά τράπεζα και να διατηρηθεί το 35ωρο.

Η απάντηση των τραπεζοϋπαλλήλων αναμένεται μετά τις 25 Νοεμβρίου όταν θα τελειώσει το συνέδριο της ΟΤΟΕ. Οι τραπεζοϋπάλληλοι απορρίπτουν την πρόταση για την απογευματινή λειτουργία.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι αύριο, Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί η 24ωρη απεργία της ΟΤΟΕ. Προβλήματα στις συναλλαγές αναμένεται να υπάρξουν κυρίως στις μεγάλες δημόσιες τράπεζες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026
Cookies