Συγκρατημένη υποδοχή της έκθεσης για την Τουρκία από τον Τ.Παπαδόπουλο
Θετική σε γενικές γραμμές για την Κύπρο θεωρεί την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Τουρκία ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τ.Παπαδόπουλος. Παρατηρεί ωστόσο ότι υπάρχουν σημεία «που θα μπορούσαν να είναι πιο ακριβή και πιο λεπτομερή».
Θετική σε γενικής γραμμές για την Κύπρο θεωρεί την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Τουρκία ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος.
Ο Κύπριος πρόεδρος, ο οποίος επισκέπτεται επίσημα την Κροατία, σημείωσε ότι η έκθεση περιλαμβάνει αρκετά θετικά σημεία, «αν και θα μπορούσαν μερικά άλλα να είναι πιο ακριβή και πιο λεπτομερή όσον αφορά στη στάση της Τουρκίας».
Η έκθεση, είπε, δεν περιέχει εισηγήσεις, καθώς οι Βρυξέλλες θέλουν να δώσουν χρόνο στην Τουρκία μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, για να συμμορφωθεί.
Αναφορικά με τη φινλανδική πρωτοβουλία, ο κ. Παπαδόπουλος δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος και επανέλαβε ότι οι υποχρεώσεις της Τουρκίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση «είναι αυτόνομες και ανεξάρτητες και δεν πρέπει να συνδέονται με τη λεγόμενη άρση της απομόνωσης των Τουρκοκυπρίων».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.