Την επιστροφή τους στις εξέδρες σκέφτονται οι οπαδοί του Ηρακλή εν όψει Παναθηναϊκού
Η ηρεμία αποκαθίσταται στον Ηρακλή ύστερα από τους τριγμούς που προκάλεσε η διάθεση του Σάββα Κωφίδη να αφήσει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή εξετάζουν το ενδεχόμενο να αναστείλουν την αποχή τους, κάτι στο οποίο ελπίζει και η διοίκηση που έχει τυπώσει 17.700 εισιτήρια.
Η ηρεμία αποκαθίσταται στον Ηρακλή ύστερα από τους τριγμούς που προκάλεσε η διάθεση του Σάββα Κωφίδη να αφήσει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.
Ο Έλληνας προπονητής πείστηκε να μείνει στον πάγκο, μετά τις παραινέσεις των ποδοσφαιριστών του, αλλά και της διοίκησης, και στρέφει πλέον την προσοχή του στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Εν όψει της αναμέτρησης οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή εξετάζουν το ενδεχόμενο να αναστείλουν την αποχή τους, κάτι στο οποίο ελπίζει και η διοίκηση που έχει τυπώσει 17.700 εισιτήρια.
Το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο Γιώργος Αμπάρης, ο οποίος μπαίνει σταδιακά σε εντονότερους ρυθμούς εκγύμνασης.
Δύσκολα, όμως, φαίνεται πως θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Σάκης Πρίττας, που παραμένει τραυματίας.
Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν, ακόμη, οι Χαράλαμπος Περπερίδης, Γιώργος Ιωαννίδης, ενώ εξακολουθεί ν΄ απουσιάζει, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Νέων στη Βουλγαρία, ο Δημήτρης Γιάντσης.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά