Χωρίς τον Μπόβιο ο Παναθηναϊκός, για πρώτη φορά στην αποστολή ο Βίκτορ
Χωρίς τον Ρικάρντο Μπόβιο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο Βραζιλιάνος δεν πρόλαβε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε εκτός αποστολής, στην οποία συμπεριελήφθη για πρώτη φορά ο Βίκτρο Σάντσεθ.
Χωρίς τον Ρικάρντο Μπόβιο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο Βραζιλιάνος δεν πρόλαβε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε εκτός αποστολής, η οποία ανακοινώθηκε από τον Βίκτορ Μουνιόθ μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης.
Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά φέτος ο Ισπανός Βίκτορ Σάντσεθ.
Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Μουνιόθ: Εμπέντε, Τζόρβας, Αντονσον, Μόρις, Γκούμας, Σέριτς, Βύντρα, Δάρλας, Ρομέρο, Λεοντίου, Τζιόλης, Μπίσκαν, Ίβανσιτς, Νίλσον, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος, Αντριτς και Βίκτορ.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκαλίνοβιτς, Κώτσιος, Γκονσάλες και ο Μπόβιο.