Νίκη για τους Ρόκετς μικρότερη συμμετοχή για τον Σπανούλη
Μικρότερη ήταν η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στο δεύτερο φιλικό των Χιούστον Ρόκετς, που επιβλήθηκαν με 107-93 της Ατλάντα. Ο Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε 8 λεπτά, χωρίς ωστόσο να πετύχει πόντο.
26
Μικρότερη ήταν η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στο δεύτερο φιλικό των Χιούστον Ρόκετς, που επιβλήθηκαν με 107-93 της Ατλάντα. Ο Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε 8 λεπτά, χωρίς ωστόσο να πετύχει πόντο με 0/1 δίποντο, 0.1 τρίποντο.
Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Χεντ (20π.), Αλστον (15π.) και Σνίντερ (15π.), ενώ από τους Χοκς ξεχώρισαν οι Σμιθ (18π.), Τζόνσον (17π.) και Ουϊλιαμς (16π.).
Όσον αφορά τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, που φορά την φανέλα της Ατλάντα, δεν αγωνίστηκε. Ωστόσο, στο προηγούμενο φιλικό των Χοκς με τους Μέμφις Γκρίζλς (108-91), ο Έλληνας σέντερ είχε πραγματοποιήσει εντυπωσιακή εμφάνιση με 14 πόντους, 2/3 βολές και 4/4 δίποντα, ενώ μαζέψε και 4 ριμπάουντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολη ομάδα η Ναϊμέγκεν – Τα φιλικά μας βοηθούν να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους»
- Επίσημα Όσμαν στον ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Τούρκου φόργουορντ
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- Ολυμπιακός: «Νέος Διευθυντής της Ακαδημίας ο Πάουλο Νόγκα»
- Η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε τον Εμρέ Μορ, μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό (pic)
- Ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς της Ισπανίας στον τελικό (vids)
- Οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Κιέβου
- Με Σπαρτάκ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Conference League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442