Ο ΜακΡέι στη θέση του τραυματία Λοέμπ στο Ράλι της Τουρκίας
Τον Κόλιν ΜακΡέι επέλεξαν στην Citroen ως αντικαταστάτη του Σεμπαστιάν Λοέμπ, τουλάχιστον για το Ράλι Τουρκίας. Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής θα χάσει αρκετούς, ίσως και όλους τους αγώνες που απομένουν για το τέλος της χρονιάς, λόγω πολλαπλών καταγμάτων στο χέρι και ο 38χρονος Σκωτσέζος καλείται να καλύψει το κενό του.
89
Τον Κόλιν ΜακΡέι επέλεξαν στην Kronos Citroen ως αντικαταστάτη του Σεμπαστιάν Λοέμπ, τουλάχιστον για το Ράλι Τουρκίας (13-14-15/10). Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής θα χάσει αρκετούς, ίσως και όλους τους αγώνες που απομένουν για το τέλος της χρονιάς, λόγω πολλαπλών καταγμάτων στο χέρι και ο 38χρονος Σκωτσέζος καλείται να καλύψει το κενό του.
Ο ΜακΡέι έχει να τρέξει σε αγώνα WRC από τον Νοέμβριο του 2005, όταν είχε πάρει μέρος στο Ράλι Αυστραλίας με μια εργοστασιακή Skoda Fabia WRC05 και βρέθηκε μια ανάσα από το να κατακτήσει την 2η θέση!
Την έχασε μόλις τρεις εδικές πριν το τερματισμό, επειδή οι μηχανικοί του δεν πρόλαβαν να επιδιορθώσουν ένα πρόβλημα με το συμπλέκτη και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Το 2005 είχε πάρει μέρος και στο Ράλι Μ. Βρετανίας, όπου είχε βγει 7ος.
Το 2004 είχε αποφασίσει να απέχει από το παγκόσμιο πρωτάθλημα και η τελευταία του πλήρης σεζόν του στο WRC ήταν το 2003, όταν και είχε πάρει μέρος με την εργοστασιακή Citroen. Αυτός (δηλαδή η εμπειρία του με Xsara) ήταν και ένας από τους λόγους που επελέγη από τους ανθρώπους της Kronos να αντικαταστήσει τον Λοέμπ.
Ο σκοτσέζος οδηγός έχει συνδέσει το όνομά του με τη Subaru, με την οποία κατέκτησε το μοναδικό του πρωτάθλημα το 1995, ενώ ήταν δεύτερος τις δύο επόμενες χρονιές. Το 1999 μεταπήδησε στη Ford, όπου κατέκτησε μία ακόμα δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα το 2001, πριν βοηθήσει τη Citroen να πάρει τον τίτλο στους κατασκευαστές το 2003.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
- LIVE: Ο μεγάλος τελικός του World Cup πόλο Ελλάδα – Ουγγαρία
- «Γιατί η Ρεάλ σταματά να ασχολείται με τον Ολίσε» (pic)
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442