Στα μέτρα μας η κλήρωση, δήλωσε ο Βέλιτς
Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάσμινκο Βέλιτς τόνισε σε δηλώσεις του ότι η κλήρωση του Κυπέλλου UEFA, είναι καλή για το «τριφύλλι», αλλά και πως οι πράσινοι δεν πρέπει να υποτιμήσουν κανέναν αντίπαλο.
89
Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάσμινκο Βέλιτς τόνισε σε δηλώσεις του ότι η κλήρωση του Κυπέλλου UEFA, είναι καλή για το «τριφύλλι», αλλά και πως οι πράσινοι δεν πρέπει να υποτιμήσουν κανέναν αντίπαλο.
«Δύσκολος αντίπαλος η Παρί. Πάντως στο τέλος της κλήρωσης ευνοηθήκαμε λίγο, καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε κληρωθεί με πολύ δυσκολότερες ομάδςς. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Σε κανονικές συνθήκες, οι ομάδες αυτές είναι στα μέτρα μας, αν και όλες μπορούν να δημιουργήσουν εκπλήξεις» ήταν τα λόγια του Βόσνιου τεχνικού για τα αποτελέσματα της κληρωτίδας, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό μέρος:
«Είμαι 10 μέρες στην ομάδα. Σαφώς και συνάντησα πολλές δυσκολίες. Ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να είναι σε καλύτερη κατάσταση σε όλα τα επίπεδα μετά από 4 μήνες, ιδίως σε θέματα φυσικής κατάστασης, ψυχοογίας και οργάνωσης. Με τη διακοπή, θα υπάρξει η ευκαιρία για βελτίωση, γιατί πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες, που μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα ψηλά».
Τη γνώμη του για την κλήρωση του Κυπέλλου UEFA, έδωσε και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ηλίας Κώτσιος, που τόνισε:
«Είναι καλός όμιλος για τον Παναθηναϊκό. Στα μέτρα μας η υπόθεση πρόκριση. Ο καλός Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανέναν. Ομως στην κατάσταση που βρισκόμαστεκ τώρα, ακόμα και με τις χειρότερες ομάδες να κληρωνόμασταν μπορεί να αποκλειόμασταν. Στόχος μας είναι η πρωτιά. Είναι καλό για μας που κληρωθήκαμε με την Παρί, που είναι μεγάλη ομάδα. Πρέπει πάντως να δούμε κυρίως τη δική μας ομάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- BILD: «Έκλεισε αριστερό μπακ η Άουγκσμπουργκ» – Τι γράφουν για τον Γιαννούλη
- Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανανέωση: «Να δημιουργήσουμε νέες θρυλικές στιγμές για τον Ολυμπιακό μας» (vid)
- Επίσημη η επιστροφή: Ο Μάικ Μπατίστ ξανά στον Παναθηναϊκό (pic)
- Γιαμάλ: «Αν η Γαλλία πρέπει να φοβάται κάποια ομάδα, αυτή είμαστε εμείς»
- Το Βέλγιο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Ρόδρι: Ο λόγος που διαιτητής και VAR δεν το έδωσαν… (vid)
- Σοβαρό επεισόδιο με Αντεμπάγιο και Χίρο στο Λας Βέγκας
- Ο Σκαλόνι υποκλίθηκε ξανά στον Μέσι: «Όσο θέλει να παίζει, θα είναι ο καλύτερος»
- Επίσημο το «μπαμ»: Ο Μάικ Τζέιμς στην Αναντολού Εφές!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442