Ανάθεση κατασκευής τεσσάρων έργων φυσικού αερίου στους αναδόχους από τη ΔΕΠΑ
Τις υποδομές για την ευρύτερη διείσδυση του φυσικού αερίου στο ενεργειακό ισοζύγιο της Ελλάδας επεκτείνει η ΔΕΠΑ. Το ΔΣ της εταιρείας αποφάσισε την ανάθεση κατασκευής τεσσάρων έργων στους αναδόχους, οι οποίοι αναδείχθηκαν μειοδότες των διαγωνισμών.
27
Τις υποδομές για την ευρύτερη διείσδυση του φυσικού αερίου στο ενεργειακό ισοζύγιο της Ελλάδας επεκτείνει η ΔΕΠΑ.
Το ΔΣ της ΔΕΠΑ αποφάσισε την ανάθεση κατασκευής τεσσάρων έργων φυσικού αερίου στους αναδόχους, οι οποίοι αναδείχθηκαν μειοδότες των σχετικών διαγωνισμών.
Τα έργα αυτά είναι:
* Η εγκατάσταση βασικής υποδομής για την ανάπτυξη δικτύων διανομής φυσικού αερίου χαμηλής πίεσης στις αστικές περιοχές Λαμίας, Θήβας και Χαλκίδας. Στο ίδιο έργο περιλαμβάνεται και η εγκατάσταση βασικής υποδομής για την τροφοδότηση καταναλωτών του οικιακού και εμπορικού τομέα στις τρεις πόλεις. Ο προϋπολογισμός προσφοράς διαμορφώθηκε σε 3.520.000 ευρώ.
* Η κατασκευή δικτύου διανομής φυσικού αερίου για βιομηχανικούς καταναλωτές στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Επίσης η επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου της Αλεξανδρούπολης για την τροφοδότηση καταναλωτών του οικιακού και εμπορικού τομέα καθώς και για τη σύνδεση με το νοσοκομείο της πόλης. Ο προϋπολογισμός προσφοράς διαμορφώθηκε σε 4.542.000 ευρώ.
* Η επέκταση των δικτύων διανομής φυσικού αερίου στις περιοχές Σερρών, Ξάνθης και Κομοτηνής για την τροφοδότηση καταναλωτών του οικιακού και εμπορικού τομέα, καθώς και για την σύνδεση με τα νοσοκομεία Σερρών, Ξάνθης και Κομοτηνής. Επίσης η επέκταση του δικτύου διανομής της Ξάνθης για την τροφοδότηση της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ) Ξάνθης καθώς και η επέκταση του δικτύου διανομής Πλατέος Ημαθίας για την τροφοδότηση για την τροφοδότηση βιομηχανικών καταναλωτών. Ο προϋπολογισμός προσφοράς διαμορφώθηκε σε 2.402.000 ευρώ.
* Η επέκταση δικτύων διανομής των περιοχών Λαμίας και Θήβας για την τροφοδότηση των καταναλωτών του οικιακού και εμπορικού τομέα στις δύο πόλεις, καθώς και η σύνδεση με τα νοσοκομεία Λαμίας και Θηβών. Επίσης, η κατασκευή δικτύου διανομής φυσικού αερίου για βιομηχανικούς καταναλωτές στην περιοχή Αγίων Θεοδώρων – Καλαμακίου του νομού Κορινθίας. Ο προϋπολογισμός προσφοράς διαμορφώθηκε σε 1.881.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Κιλελέρ – Σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο
- Κινεζική δοκιμή πλανητικής άμυνας θα χτυπήσει αστεροειδή με ταχύτητα Mach 26
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολη ομάδα η Ναϊμέγκεν – Τα φιλικά μας βοηθούν να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους»
- Η Χαμάς εξέλεξε νέο ηγέτη – Είναι ο 65χρονος Χαλίλ αλ-Χάγια, που διαδέχεται τον δολοφονηθέντα Γιαχία Σινουάρ
- Γιος γνωστού καλλιτέχνη ο τραυματίας στην άγρια συμπλοκή ανήλικων στον Πλαταμώνα – «Τον μαχαίρωσαν απρόκλητα»
- ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Συμεών Κεδίκογλου
- Anarchy in the UK: όταν παίχτηκε πρώτη φορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442