Μέτρα κατά των… τζαμπατζήδων λαμβάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός
Αυστηρά μέτρα, προκειμένου να αποτρέψει την είσοδο των... τζαμπατζήδων στο γήπεδο, λαμβάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνοντας τους κινδύνους που προκύπτουν από την είσοδο στο «Καραϊσκάκη» ατόμων που δεν έχουν εισιτήριο.
71
Αυστηρά μέτρα, προκειμένου να αποτρέψει την είσοδο των… τζαμπατζήδων στο γήπεδο, λαμβάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνοντας τους κινδύνους που προκύπτουν από την είσοδο στο «Καραϊσκάκη» ατόμων που δεν έχουν εισιτήριο.
«Το φαινόμενο αυτό απασχολεί και προβληματίζει ιδιαίτερα, καθώς εγκυμονούν σημαντικοί κίνδυνοι, οι οποίοι αφορούν στη σωματική ακεραιότητα και ασφάλεια των θεατών, αλλά και αυτών που επιχειρούν να εισέλθουν χωρίς εισιτήρια, καθώς και στην επιβολή συνεχόμενων προστίμων από την UEFA, με την αιτιολογία της υπερπληρότητας του γηπέδου» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.
«Για το λόγο αυτό» συνεχίζει, «πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τα εμπλεκόμενα τμήματα των εισιτηρίων, της ασφάλειας, των συνδέσμων, αλλά και των υπευθύνων του γηπέδου Γ.Καραϊσκάκης, προκειμένου να παρθούν, έστω και σταδιακά, τα κατάλληλα μέτρα».
Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ Ολυμπιακός σκοπεύει να ανακοινώνει τους αριθμούς των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία επιχειρούν να περάσουν από το ηλεκτρονικό σύστημα περισσότερες από μία φορά (στοιχεία που έχει στην κατοχή της) και σε περιπτώσεις επανάληψης των ιδίων εισιτηρίων, να λάβει αυστηρά μέτρα».
Το πρόγραμμα του αγώνα Σαχτάρ Ντόνετσκ
Η Σαχτάρ Ντόνετσκ ανακοίνωσε το πρόγραμμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη 2η ημέρα του Champions League. Το ματς θα γίνει την Τετάρτη (21:45, ΝΕΤ) και την προηγούμενη μέρα οι δύο προπονητές θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Συγκεκριμένα, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου θα μιλήσει στους δημοσιογράφους στις 13:00, ενώ ο Τροντ Σόλιντ στις 18:30. Αμέσως μετά θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας στο γήπεδο «Ολιμπίσκι», όπου θα διεξαχθεί το ματς. Μόνο τα πρώτα 15 λεπτά της προπόνησης θα είναι «ανοιχτά» στο κοινό.
Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» αναχωρεί για την ουκρανική πόλη με πτήση τσάρτερ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» τη Δευτέρα και θα επιστρέψει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.
Σύσκεψη κορυφής για τα τμήματα υποδομής
Το θέμα των Ακαδημιών του συλλόγου απασχόλησε την διοικητική και τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, στη σύκσεψη που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ.
Ο πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Λούβαρης, ο γενικός διευθυντής Γιάννης Χρυσικόπουλος, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Σάββας Θεοδωρίδης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Κυριάκος Δουρέκας και ο προπονητής Τροντ Σόλιντ, με τον άμεσο συνεργάτη του Χέρμαν Βερμιούλεν, συζήτησαν εκτενώς για τον τρόπο αναδιοργάνωσης και ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής.
Ο Βερμιούλεν παρουσίασε μία εισήγηση-πρόταση, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι Ακαδημίες αποτελούν για μια ομάδα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, ιδιαίτερα ζωτικό.
Η εισήγηση έγινε δεκτή και αποφασίστηκε ότι ο ίδιος θα είναι επικεφαλής των Ακαδημιών και υπεύθυνος της υλοποίησης του συγκεκριμένου πλάνου αναδιάρθρωσης, οι λεπτομέρειες του οποίου θα έχουν καταρτιστεί και θα ανακοινωθούν έως τις 15 Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Α1 Γυναικών: Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού, πρωταθλητής ο Αθηναϊκός
- Νάπολι: Το τέλος του Λουκάκου και η επόμενη μέρα στην επίθεση
- Η Λέστερ υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία, δέκα χρόνια μετά το ιστορικό πρωτάθλημα στην Premier League! (vid, pic)
- ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο στον πρώτο τελικό του FIBA Europe Cup
- Ένας «μαέστρος» για τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο Μικέλε Μπαράνοβιτς (vids)
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out
- Σίνερ: «Θέλω να είμαι στην καλύτερη φόρμα για το Ρολάντ Γκαρός»
- Τα δεδομένα με τον Ταϊρίκ Τζόουνς ενόψει playoffs της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442