Πάμε για νίκη στο «Καραϊσκάκη», είπε ο Φερέρ στους παίκτες της ΑΕΚ
Την πίστη του για νίκη επί του Ολυμπιακού μέσα στο «Καραϊσκάκη» στο σαββατιάτικο ντέρμπι εξέφρασε ο Λορένθο Σέρα Φερέρ μετά την «τριάρα» της ΑΕΚ επί του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Την Τρίτη, αυτήν την πίστη προσπάθησε να μεταφέρει και στους παίκτες της «Ένωσης», στους οποίους είπε πριν την έναρξη της προπόνησης: «Πάμε για τη νίκη το Σάββατο». - Ανθρωπος των... βαθμών είναι ο Λυμπερόπουλος
Την πίστη του για νίκη επί του Ολυμπιακού μέσα στο «Καραϊσκάκη» στο σαββατιάτικο ντέρμπι εξέφρασε ο Λορένθο Σέρα Φερέρ μετά την «τριάρα» της ΑΕΚ επί του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.
Την Τρίτη, αυτήν την πίστη προσπάθησε να μεταφέρει και στους παίκτες της «Ένωσης», στους οποίους είπε πριν την έναρξη της προπόνησης:
«Πάμε για τη νίκη το Σάββατο. Εμείς θα πάμε στον αγώνα για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κυνηγήσουμε τη νίκη. Πιστεύω πολύ σε σας, αλλά θα πρέπει να το δείξετε και στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλω να επηρεαστείτε από την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο γήπεδο».
Το πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα ξεχάστηκε…κλάσματα του δευτερολέπτου μετά το σφύριγμα της λήξης από τον Καρατζά.
Καιρός για πανηγύρια δεν υπάρχει στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι πλέον σκέφτονται μόνο το πρώτο μεγάλο ματς της εφετινής περιόδου με τον πρωταθλητή Ελλάδας.
«Έμεινα ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη επί του Ηρακλή, όχι, όμως, από την εμφάνιση» ήταν η αναφορά του Ισπανού τεχνικού για το παιχνίδι της Δευτέρας.
Το ευχάριστο για τον προπονητή της ΑΕΚ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή με τιμωρίες παικτών, εκτός βέβαια, από τους γνωστούς τραυματίες, Δέλλα και Αλεξόπουλο.
Ο Παναγιώτης Κονέ ξεκίνησε κανονικά πρόγραμμα με τους υπόλοιπους και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Οταν ο Μεντιλίμπαρ... χτυπούσε τη μοίρα του, οδηγώντας την «φτωχή» Ρεάλ Βαγιαδολίδ, στην κορυφαία σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της. Πέρασαν 19 χρόνια από τότε, αλλά το αξεπέραστο επίτευγμα του Βάσκου, ακόμη μνημονεύεται.
Το Παπαστράτειο γέμισε απ’ άκρη σ’ άκρη, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δημιουργούν «καυτή» ατμόσφαιρα και να ωθούν τους Πειραιώτες σε μία σπουδαία νίκη
Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με άνεση 3-0 τη Ναντ στο Παρκ Ντε Πρενς και αύξησε τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από τη Λανς, φουλάροντας για ακόμα μία κούπα