Νικηφόρο ξεκίνημα για Κιλκίς, Πανελλήνιο, Διομήδη και Απόλλωνα Καλαμαριάς
Ιδανικό ξεκίνημα στην Α1 χάντμπολ έκανε ο ΓΑΣ Κιλκίς, επικρατώντας στο «Δαΐς» με 32-24 (ημ. 16-11) του ΑΣΕ Δούκα. Με το δεξί μπήκε και ο Διομήδης με 33-29 επί του ΠΑΟΚ στο Αργος. Νικηφόρο το πέρασμά του Πανελληνίου από τη Νέα Φιλαδέλφεια (30-20). Ισόπαλοι, 29-29, αναδείχτηκαν Βριλήσσια και Ηλυσιακός. Ο Απόλλων Καλαμαριάς επικράτησε 28-26 του Αερωπού Έδεσσας.
26
Ιδανικό ξεκίνημα στην Α1 χάντμπολέκανεο ΓΑΣ Κιλκίς,επικρατώντας στο «Δαΐς» με 32-24 (ημ. 16-11) του ΑΣΕ Δούκα.
Με το δεξί μπήκεστο πρωτάθλημα και ο Διομήδης με 33-29 επί του ΠΑΟΚ στο Αργος. Με άνετη νίκη, 30-20, συνόδευσε το πέρασμά του από τη Νέα Φιλαδέλφεια ο Πανελλήνιος. Ισόπαλοι, 29-29, αναδείχτηκαν Βριλήσσια και Ηλυσιακός. Τέλος, ο Απόλλων Καλαμαριάς επικράτησε εντός έδρας με 28-26 του Αερωπού Έδεσσας.
Ο Αθηναϊκός έχει αναστείλει τη λειτουργία των τμημάτων χάντμπολ ανδρών και γυναικών καιδεν κατέβηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ στην Ηλιούπολη.
Στο φύλλο αγώνος ανεγράφη: «Η ομάδα Β (Αθηναϊκός) δεν παρουσιάστηκε στην προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα. Για τον λόγο αυτό δόθηκε δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση για την έναρξη του αγώνα. Μετά την παρέλευση του δεκαπεντάλεπτου δεν παρουσιάστηκε η Β ομάδα (Αθηναϊκός) και ο αγώνας δεν διεξήχθη».
Το φύλλο αγώνος θα προωθηθεί στον αθλητικό δικαστή, ο οποίος καλείται να αποφασίσει αν η αναμέτρηση θα επικυρωθεί με 10-0 υπέρ της ΑΕΚ.
Εν τη απουσία του Αθηναϊκού, η ΑΕΚ έδωσε φιλική αναμέτρηση με το Κορωπί και αναδείχτηκε νικήτρια με 27-16.
Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:
ΑΣΕ Δούκα-ΓΑΣ Κιλκίς 24-32
Διομήδης Άργους-ΠΑΟΚ 33-29
Ιωνικός Ν.Φ.-Πανελλήνιος 20-30
Βριλήσσια-Ηλυσιακός 29-29
Απόλλων Καλαμαριάς-Αερωπός Έδεσσας 28-26
Και την Κυριακή:
Φίλιππος Βέροιας-ΧΑΝΘ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
- Πρώτος σκόρερ της Euroleague ο Βεζένκοφ, πρώτος στα τρίποντα ο Ντόρσεϊ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442