Εξάμηνη προσωρινή παύση άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος στον Σταύρο Γεωργίου
Εξάμηνη προσωρινή παύση από την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος επέβαλε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στο Σταύρο Γεωργίου. Η ποινή επιβλήθηκε για τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, σχετικά με την υπόθεση του Αλεξ.
53
Εξάμηνη προσωρινή παύση από την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος επέβαλε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στο δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου.
Η πειθαρχική ποινή τού επιβλήθηκε για αναξιοπρεπή συμπεριφορά που αφορά τη συνεχή παρουσία του σε τηλεοπτικά κανάλια και τον τρόπο χειρισμού του της υπόθεσης εξαφάνισης του μικρού Αλεξ.
Ο κ. Γεωργίου είναι δικηγόρος ενός εκ των πέντε ανηλίκων, οι οποίοι φέρονται ως εμπλεκόμενοι στη συγκεκριμένη υπόθεση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η επιστήμη ξέρει γιατί σήμερα νιώθουμε πιο πολύ νοσταλγία από ποτέ
- Κόμματα: Στην κινούμενη άμμο του πολιτικού σκηνικού
- Η Silicon Valley στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
- Για πρώτη φορά πράσινο φως για «φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι»
- Το «Godzilla» Ελ Νίνιο και το νέο σοκ που απειλεί τις τιμές των τροφίμων
- Η τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί ένα νέο ταξικό χάσμα: Οι έχοντες, οι μη έχοντες και οι μη γνωρίζοντες
- Το νέο μουσείο του Τζορτζ Λούκας στο Λος Άντζελες προσφέρει δωρεάν είσοδο στους κατοίκους της γειτονιάς
- Κυπριακό: Τον διορισμό ειδικού εκπροσώπου της ΕΕ προαναγγέλλει η φον ντερ Λάιεν κάνοντας λόγο για νέα δυναμική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442