Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, με τον γενικό δείκτη να κλείνει πάνω από τις 3.950 μονάδες, καθώς οι επενδυτές τοποθετήθηκαν στους περισσότερους κλάδους και κυρίως στη μικρή κεφαλαιοποίηση. Ράλι για την Motor Oil.
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, καθώς οι επενδυτές τοποθετήθηκαν στους περισσότερους κλάδους και κυρίως στη μικρή κεφαλαιοποίηση.
Ο γενικός δείκτης ενισχύθηκε κατά 0,24% στις 3.953,35 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 245,7 εκατ. ευρώ.
Στη συνεδρίαση ξεχώρισαν οι μετοχές της Motor Oil και των ΕΛΠΕ, καθώς οι επενδυτές αναμένουν οφέλη από την κατασκευή του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, FTSE/20, ενισχύθηκε κατά 0,06%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/40, σημείωσε κέρδη σε ποσοστό 0,11% και ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/80, ενισχύθηκε κατά 0,48%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 125 ενισχύθηκαν, 118 υποχώρησαν και 145 παρέμειναν αμετάβλητες.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα