Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
weather-icon 31o
ps. post
scriptum

Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν

Νωρίς έγινε η πρώτη συνάντηση Βαρδινογιάννη-Μπάκε

Νωρίς έγινε η πρώτη συνάντηση Βαρδινογιάννη-Μπάκε

Η πρώτη συνάντηση Βαρδινογιάννη-Μπάκε, μετά από μια άσχημη εμφάνιση του Παναθηναϊκού, έγινε αρκετά νωρίς στο φετινό πρωτάθλημα. Μόλις τη 2η αγωνιστική ήρθε το «χαστούκι» - σε συνδυασμό με την τραγική εμφάνιση - από τον Ιωνικό και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κάλεσε... σε απολογία τον προπονητή.
- Στο Παμπελοποννησιακό το ματς με την Μέταλουργκ
- Ντόπες Γκονσάλες στους «πράσινους»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

66

Η πρώτη συνάντηση Βαρδινογιάννη-Μπάκε, μετά από μια άσχημη εμφάνιση του Παναθηναϊκού, έγινε αρκετά νωρίς στο φετινό πρωτάθλημα.

Μόλις τη 2η αγωνιστική ήρθε το «χαστούκι» – σε συνδυασμό με την τραγική εμφάνιση – από τον Ιωνικό και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κάλεσε… σε απολογία τον προπονητή.

Οι εξηγήσεις του Σουηδού τεχνικού στον Γιάννη Βαρδινογιάννη δόθηκαν την Δευτέρα, στο γραφείο του τελευταίου, χωρίς το θέμα να πάρει μεγάλη έκταση, ίσως γιατί όντως είναι αρκετά νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για πρόσωπα και καταστάσεις.

Απ ό,τι διέρρευσε, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εξέφρασε στον Μπάκε τον προβληματισμό του σχετικά με το διαφορετικό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα μέσα σε δύο εβδομάδες και ζήτησε να μάθει τους λόγους.

Ο 54χρονος προπονητής απέδωσε την κακή εικόνα του «τριφυλλιού» στην έλλειψη συνεννόησης των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εξήγησε πως αυτό είναι θέμα χρόνου να τακτοποιηθεί.

Προφανώς ο Σουηδός τεχνικός των «πρασίνων» θεωρεί πως από τη στιγμή που οι νεοαποκτηθέντες «δέσουν» με την υπόλοιπη ομάδα, τότε ο Παναθηναϊκός θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, θα γίνει πιο γρήγορος και με περισσότερους αυτοματισμούς στο παιχνίδι του.

Σίγουρα η διακοπή του πρωταθλήματος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επαναφορά της ηρεμίας μέσα στα αποδυτήρια.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς με τη Ξάνθη με αρκετές απουσίες λόγω των κλήσεων (εννέα συνολικά) των διεθνών στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
Cookies