Νικηφόρο ξεκίνημα στο τελικό τουρνουά του Ευρωπαϊκού μπιτς βόλεϊ
Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη κέρδισαν με 2-0 τις Λετονές Γιουρσόνε / Μινούσα στον πρώτο αγώνα για τους τελικούς του Πανευρωπαϊκού Σιρκουί μπιτς βόλεϊ στη Χάγη. Εντυπωσιακό ξεκίνημα πραγματοποίησαν και οι Θάλεια Κουτρουμανίδου / Μαρία Τσιαρτσιάνη πετυχαίνοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη κέρδισαν με 2-0 (26-24, 21-9) τις Λετονές Γιουρσόνε / Μινούσα στον πρώτο αγώνα για τους τελικούς του Πανευρωπαϊκού Σιρκουί του μπιτς βόλεϊ στη Χάγη (24-27/8), αλλά στο πρώτο σετ παραλίγο να βρεθούν προ δυσάρεστης εκπλήξεως.
Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης ήταν μονίμως ένα πόντο πίσω και κατάφεραν να πάρουν για πρώτη φορά το προβάδισμα στο 22-21, για να χάσουν τρεις φορές το σετ μπολ!
Σετ χωρίς λάθη και πολύ καλό σάιντ άουτ από τις δύο ομάδες, τελικά, όμως η εμπειρία των ελληνίδων αθλητριών μίλησε στα κρίσιμα σημεία. Βάσω και Βίκυ μπήκαν στο δεύτερο σετ με περισσότερο πείσμα, έβγαλαν άμυνες, πίεσαν στο σέρβις, ενώ αντίθετα οι Λετονές δεν συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό.
Οι «βασίλισσες της άμμου» δεν έδωσαν ξανά δικαίωμα αμφισβήτησης και «καθάρισαν» με συνοπτικές διαδικασίες. Έτσι, επόμενο παιχνίδι για Βάσω και Βίκυ είναι προγραμματισμένο για το πρωί (10.00π.μ. ώρα Ελλάδος) του Σαββάτου κόντρα στις Ρωσίδες Σιριγιάεβα / Ουριγιάντοβα.
Εντυπωσιακό ξεκίνημα πραγματοποίησαν και οι Θάλεια Κουτρουμανίδου / Μαρία Τσιαρτσιάνη πετυχαίνοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Οι Ελληνίδες νίκησαν 2-0 (21-14, 21-11) στον πρώτο γύρο τις Γαλλίδες Γιαουί / Γιορντανό, ενώ στο δεύτερο ξεπέρασαν το εμπόδιο των Τσέχων Φελμπάμποβα / Νοβότνα με νίκη 2-0 (21-19, 21-15).
Θάλεια και Μαρία είχαν πειθαρχία στο παιχνίδι τους, πίεσαν στο σέρβις και το Σάββατο (26/8) θα αντιμετωπίσουν στις 10.00π.μ. τις Νορβηγίδες Χάκενταλ / Τόερλεν.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Στη συνάντησή του με τον Νίκο Ζήση ο Ρίτσαρντ Σιάο εξέφρασε την ικανοποίησή του με την πρόοδο όλου του οργανισμού μέσα σ’ αυτόν τον πρώτο χρόνο διοίκησης της ΚΑΕ Άρης Betsson.