Η Μίλαν θέλει τον Ρονάλντο για να καλύψει τις απώλειες στην… εμπροσθοφυλακή
Ο Ρονάλντο είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Μίλαν, που ψάχνει για έναν επιθετικό πρώτης γραμμής μετά την αποχώρηση του Αντρέι Σεφτσένκο για την Τσέλσι και την απώλεια των Κρέσπο και Ιμπραίμοβιτς, που κατέληξαν στην Ιντερ.
Ο Ρονάλντο είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Μίλαν, που ψάχνει για έναν επιθετικό πρώτης γραμμής μετά την αποχώρηση του Αντρέι Σεφτσένκο για την Τσέλσι και την απώλεια των Κρέσπο και Ιμπραΐμοβιτς, που κατέληξαν στην Ίντερ.
Σύμφωνα με την «Gazzetta dello sport», η διοίκηση των «ροσονέρι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία τον Βραζιλιάνο σταρ, ο οποίος δεν είναι σίγουρος για την ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την έλευση του Φάμπιο Καπέλο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30