Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην ΑΕΚ μέχρι το 2009 ο Λυμπερόπουλος - Παρελθόν ο Τσάνκο

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2009 ο Λυμπερόπουλος – Παρελθόν ο Τσάνκο

Παίκτης της ΑΕΚ θα παραμείνει μέχρι το 2009 ο Νίκος Λυμπερόπουλος, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του, που έληγε το καλοκαίρι του 2007. Από την άλλη, η «Ένωση» αποχαιρέτησε έναν παίκτη, για την απόκτηση του οποίου πέρυσι έδωσε μάχη, αλλά τελικά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην ομάδα: το Σουηδό Λουάι Τσάνκο.
- Νωθρή η ΑΕΚ στο φιλικό 1-1 με τη Μαρίλα Πρίμπραμ.

71

Στην επέκταση του συμβολαίου του Νίκου Λυμπερόπουλου προχώρησε η ΑΕΚ για άλλα δύο χρόνια. Το συμβόλαιο του Μεσσήνιου επιθετικού μέσου έληγε το καλοκαίρι του 2007, ωστόσο, ένα χρόνο προτού τελειώσει, η διοίκηση θέλησε να τον ανταμείψει για την προσφορά του.

Έτσι, με την ευκαιρία της παρουσίας του Ντέμη Νικολαΐδη στην Αυστρία, παίκτης και πρόεδρος συμφώνησαν να συνεργαστούν έως το καλοκαίρι του 2009.

Η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Νίκο Λυμπερόπουλο για άλλα τρία χρόνια».

Αξίζει να επισημανθεί ότι, πριν από λίγο καιρό, η Μπενφίκα είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λυμπερόπουλου, ωστόσο ο ίδιος είχε δηλώσει πως τον ενδιέφερε πρώτα η ΑΕΚ και μετά το εξωτερικό. Αυτό αποδείχθηκε και έμπρακτα την Τετάρτη, με την επέκταση του συμβολαίου του.

Από την άλλη, παρελθόν αποτελεί ο Λουάι Τσάνκο. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας με το Σουηδό ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του Λορένσο Σέρα Φερέρ.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Λουάι Τσάνκο. Η διοίκηση της ομάδας εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Σλούκας για Ναν: «Σωστή απόφαση να πάρουμε τον κορυφαίο σκόρερ στην Ευρώπη»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final Four, αλλά και για τον Κέντρικ Ναν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024