Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το όνομα και το λογότυπο της παράταξής της παρουσίασε η Χρύσα Αράπογλου

Το όνομα και το λογότυπο της παράταξής της παρουσίασε η Χρύσα Αράπογλου

Το κεφαλαίο λευκό «Θ» με τη μεσαία γραμμή να θυμίζει τον Λευκό Πύργο σε τρεις χρωματικές παραλλαγές φόντου (μπλέ, πράσινο και κόκκινο) θα είναι το επίσημο λογότυπο και «Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια» η ονομασία της δημοτικής παράταξης της Χρύσας Αράπογλου.

38

Το κεφαλαίο λευκό «Θ» με τη μεσαία γραμμή να θυμίζει τον Λευκό Πύργο σε τρεις χρωματικές παραλλαγές φόντου (μπλέ, πράσινο και κόκκινο) θα είναι το επίσημο λογότυπο και «Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια» η ονομασία της δημοτικής παράταξης της υποψήφιας που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης, Χρύσας Αράπογλου.

Κατά την εκδήλωση παρουσίασης σε δημοσιογράφους, βουλευτές και φίλους του ΠΑΣΟΚ, η κ. Αράπογλου αιτιολόγησε το φόντο στο λογότυπο αναφέροντας ότι είναι το πράσινο «σαν και αυτό που πρέπει να έχει η πόλη», το μπλε «της θάλασσας» και το κόκκινο «της ζωής και της ζωντάνιας». Πρόσθεσε πως επιδιώξή της είναι «να βάλουμε φως στο γκρίζο της πόλης», ενώ για το «Θ» είπε ότι συμβολίζει τη «Θεσσαλονίκη, τη θάλασσα και το Θηλέων, που τελείωσε στην Ανθέων», αλλά και τα πολλά «θέλω» της πόλης.

Αναφερόμενη στον δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, χαρακτήρισε «θεσμική απρέπεια την υποδοχή στον πρωθυπουργό με μαύρες σημαίες το 2003» και διερωτήθηκε «τι θα κάνει τώρα στη ΔΕΘ που θα έρθει ο κ. Καραμανλής, τη στιγμή που ο κ. Παυλόπουλος και ο κ. Αλογοσκούφης στις συνομιλίες τους με την ΚΕΔΚΕ για την επιστροφή των παρακρατηθέντων πόρων, παραδέχονται πως το 2003 δεν υπήρξε παρακράτηση φόρων από τους δήμους».

Η κ. Αράπογλου άσκησε κριτική προς τη διοίκηση του δήμου για την ασφάλεια των εργοταξίων και τον «προπαγανδιστικό μηχανισμό της δημοτικής τηλεόρασης», διερωτώμενη «πού πήγαν τα 2 δισ. δρχ. του προϋπολογισμού της, όταν με τα ίδια λεφτά θα μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα της σχολικής στέγης».

Στη εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές Χ.Καστανίδης, Α.Τσοχατζόπουλος, Γ.Μαγκριώτης, Β.Γερανίδης, οι πρώην βουλευτής Ν.Ακριτίδης, Γ.Κίρκος, Σ.Βούγιας, ενώ ο Ευ.Βενιζέλος έστειλε γραπτό χαιρετισμό.

Η κ. Αράπογλου θα ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού της σε ειδική εκδήλωση την προσεχή Δευτέρα.

Απάντηση Χ.Αράπογλου στον Π.Σπύρου

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς σχολιάζει λογοπαίγνιο σχετικό με το επίθετό της του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του κ. Παπαγεωργόπουλου, Παναγιώτη Σπύρου, η κ. Αράπογλου τόνισε ότι «προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις» και πρόσθεσε:

«Καλώ τον κ. Σπύρου να μην ασχοληθεί άλλη φορά με το επώνυμό μου και τον κ. Παπαγεωργόπουλο να μην ξανασχοληθεί με την προσφυγική μου καταγωγή. Υπάρχουν κανόνες ευπρέπειας στον προεκλογικό αγώνα και εάν δεν το γνωρίζει ο κ. Σπύρου, όφειλε να το γνωρίζει ο κ. Παπαγεωργόπουλος και να ζητήσει συγνώμη. Αντί αυτού παρακολουθούσε απαθής. Ζητήσαμε να υπάρξει ένα πλαίσιο ευπρέπειας στον προεκλογικό μας αγώνα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024