Το ψηφοδέλτιο της «Συμπαράταξης για την Αθήνα» παρουσίασε ο Σπ.Χαλβατζής
Θα συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα την αγωνιστική, διεκδικητική μας πορεία, τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμπαράταξη για την Αθήνα» Σπύρος Χαλβατζής, κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
30
Θα συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα την αγωνιστική, διεκδικητική μας πορεία, τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμπαράταξη για την Αθήνα» Σπύρος Χαλβατζής, κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Ο κ. Χαλβατζής τόνισε ότι η Συμπαράταξη έχει χθες, σήμερα και αύριο και ότι το ψηφοδέλτιο είναι αποτέλεσμα της συμφωνίας για ενικότερη συνεργασία στις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές του Οκτωβρίου μεταξύ ΚΚΕ, ΔΗΚΚΙ, Κομμουνιστική Ανανέωση και την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών.
Ο ίδιος αναφέρθηκε στο διάλογο που έχει αναπτύξει εδώ και τέσσερις μήνες σε γειτονιές της Αθήνας με τους πολίτες: «μιλήσαμε για τα μεγάλα προβλήματα της εργασίας και της ανεργίας, την ακρίβεια και τη λιτότητα, την εμπορευματοποίηση της Παιδείας, της Υγείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, για τα προβλήματα των μεταναστών, τον πόλεμο και την ειρήνη, των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων των ΗΠΑ, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, αλλά και για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.»
Κατηγόρησε εκ νέου τους υποψήφιους Νικήτα Κακλαμάνη και Κώστα Σκανδαλίδη ότι προώθησαν από όποια θέση κι αν βρέθηκαν την πολιτική που εξυπηρετεί την πλήρη ενσωμάτωση στις οδηγίες της ΕΕ, της ΟΝΕ, συνολικά της νέας τάξης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Γάζα: Το Ισραήλ άνοιξε αλλά με περιορισμούς το πέρασμα της Ράφα, έπειτα από δύο χρόνια
- «Λεπτομέρειες για Σαχαμπό στην ΑΕΚ – Αυτό είναι το συμβόλαιο του» (pic)
- Λιβάνιος: Με ηλεκτρονική ψήφο οι αυτοδιοικητικές εκλογές – Στο τραπέζι η άρση μονιμότητας στο δημόσιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [01.02 – 07.02.2026]
- Έγινε ξανά ανταλλαγή ο Σρέντερ: Δεύτερος στην ιστορία του NBA (pic, vid)
- Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ, πιο ευάλωτοι στον Τραμπ απ’ ότι οι υπόλοιπες χώρες

