
Αξίζαμε την πρόκριση, λέει ο Λίπι – Σε αποβολές και τραυματισμούς στάθηκε ο Μπρούκνερ
Το πνεύμα ενότητας που διακρίνει την ομάδα του επαίνεσε μετά τη λήξη του αγώνα με την Τσεχία ο Μαρτσέλο Λίπι. «Αξίζαμε την πρόκριση, νικήσαμε δύο μεγάλες ομάδες, όπως η Τσεχία και η Γκάνα» τόνισε. Στις πολλές απώλειες της ομάδας του πριν και κατά το Μουντιάλ απέδωσε τον αποκλεισμό ο Κάρελ Μπρούκνερ.
71
Το πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας που διακρίνει την ομάδα του επαίνεσε μετά τη λήξη του αγώνα με την Τσεχία ο Μαρτσέλο Λίπι. «Αξίζαμε την πρόκριση, νικήσαμε δύο μεγάλες ομάδες, όπως είναι η Τσεχία και η Γκάνα» τόνισε. Στις πολλές απώλειες της ομάδας του πριν και κατά το Μουντιάλ απέδωσε τον αποκλεισμό ο Κάρελ Μπρούκνερ.
«Αυτή η ομάδα έχει τρομερό πνεύμα, ίσως το πιο μαχητικό πνεύμα που έχω συναντήσει ποτέ σε οποιαδήποτε ομάδα» τόνισε ο τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα», αποδίδοντας τα εύσημα στους παίκτες του για τις νίκες τους με τη Γκάνα και την Τσεχία.
Από την άλλη, ο Κάρελ Μπρούκνερ ήταν εμφανώς απογοητευμένος για την αποτυχία της ομάδας του να προκριθεί στο δεύτερο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουμε την Ιταλία με δέκα παίκτες» παραδέχθηκε, δίνοντας έμφαση στην αποβολή του Πόλακ.
«Χάσαμε πολλούς παίκτες πριν από αυτόν τον αγώνα και είχαμε αποβολές που μας κόστισαν σε αυτό το τουρνουά» είπε ο Μρούκνερ, ενθυμούμενος και την αποβολή του Ουιφαλούσι στο προηγούμενο ματς με τη Γκάνα.
Το παιχνίδι με την Ιταλία σηματοδοτεί και το τέλος εποχής για την ικανότατη αυτή γενιά Τσέχων ποδοσφαιριστών, με τον Πάβελ Νέντβεντ να εγκαταλείπει την Εθνική ομάδα και πολλούς ακόμη παίκτες, όπως ο Γιαν Κόλερ, να φέρονται αποφασισμένοι να πράξουν αναλόγως.
Αγνωστο παραμένει και το μέλλον του Μπρούκνερ στον τσεχικό πάγκο. MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Μάρκο Ματεράτσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξεκάθαρη απάντηση από τον Υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας – «Η πρόκριση κρίνεται στο γήπεδο»
- Πήρε το ντέρμπι παραμονής η Λεβάντε, νίκησε 2-0 τη Σεβίλλη
- Το ιστορικό των προθεσμιών και των απειλών του Τραμπ για το Ιράν
- Αμετανόητος Λαζαρίδης ξαναχτυπά: Η σκευωρία των πολιτικών μου αντιπάλων εντός και εκτός Καβάλας θα πέσει στο κενό
- Strawberina στοπ: Δηλητήριο ο σκοτεινός τοξικός αλγόριθμος των ψηφιακών φρούτων
- Συναγερμός στον Νέο Κόσμο – 55χρονος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα αφού χτύπησε τη μητέρα του – Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ




