Αξίζαμε την πρόκριση, λέει ο Λίπι – Σε αποβολές και τραυματισμούς στάθηκε ο Μπρούκνερ
Το πνεύμα ενότητας που διακρίνει την ομάδα του επαίνεσε μετά τη λήξη του αγώνα με την Τσεχία ο Μαρτσέλο Λίπι. «Αξίζαμε την πρόκριση, νικήσαμε δύο μεγάλες ομάδες, όπως η Τσεχία και η Γκάνα» τόνισε. Στις πολλές απώλειες της ομάδας του πριν και κατά το Μουντιάλ απέδωσε τον αποκλεισμό ο Κάρελ Μπρούκνερ.
Το πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας που διακρίνει την ομάδα του επαίνεσε μετά τη λήξη του αγώνα με την Τσεχία ο Μαρτσέλο Λίπι. «Αξίζαμε την πρόκριση, νικήσαμε δύο μεγάλες ομάδες, όπως είναι η Τσεχία και η Γκάνα» τόνισε. Στις πολλές απώλειες της ομάδας του πριν και κατά το Μουντιάλ απέδωσε τον αποκλεισμό ο Κάρελ Μπρούκνερ.
«Αυτή η ομάδα έχει τρομερό πνεύμα, ίσως το πιο μαχητικό πνεύμα που έχω συναντήσει ποτέ σε οποιαδήποτε ομάδα» τόνισε ο τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα», αποδίδοντας τα εύσημα στους παίκτες του για τις νίκες τους με τη Γκάνα και την Τσεχία.
Από την άλλη, ο Κάρελ Μπρούκνερ ήταν εμφανώς απογοητευμένος για την αποτυχία της ομάδας του να προκριθεί στο δεύτερο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουμε την Ιταλία με δέκα παίκτες» παραδέχθηκε, δίνοντας έμφαση στην αποβολή του Πόλακ.
«Χάσαμε πολλούς παίκτες πριν από αυτόν τον αγώνα και είχαμε αποβολές που μας κόστισαν σε αυτό το τουρνουά» είπε ο Μρούκνερ, ενθυμούμενος και την αποβολή του Ουιφαλούσι στο προηγούμενο ματς με τη Γκάνα.
Το παιχνίδι με την Ιταλία σηματοδοτεί και το τέλος εποχής για την ικανότατη αυτή γενιά Τσέχων ποδοσφαιριστών, με τον Πάβελ Νέντβεντ να εγκαταλείπει την Εθνική ομάδα και πολλούς ακόμη παίκτες, όπως ο Γιαν Κόλερ, να φέρονται αποφασισμένοι να πράξουν αναλόγως.
Αγνωστο παραμένει και το μέλλον του Μπρούκνερ στον τσεχικό πάγκο. MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Μάρκο Ματεράτσι.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.