
Πρωταθλητής Ιταλίας ο Ζήσης με την Μπενετόν
Ακόμα ένας έλληνας της ξενιτιάς ετοιμάζεται για το Μουντομπάσκετ, έχοντας... γεμάτα τα χέρια! Ο Νίκος Ζήσης στέφθηκε Πρωταθλητής Ιταλίας, καθώς η Μπενετόν επικράτησε με 69-68 της Κλιμάμιο και με 3-1 στις νίκες πήρε τον τίτλο.
89
Ακόμα ένας έλληνας της ξενιτιάς ετοιμάζεται για το Μουντομπάσκετ, έχοντας… γεμάτα τα χέρια! Ο Νίκος Ζήσης στέφθηκε Πρωταθλητής Ιταλίας, καθώς η Μπενετόν επικράτησε με 69-68 της Κλιμάμιο και με 3-1 στις νίκες πήρε τον τίτλο.
Ο Έλληνας άσος αγωνίστηκε 25 λεπτά, έχοντας ουσιαστική προσφορά στα τελευταία δευτερόλεπτα με 2/2 βολές και 1 ασίστ. Ολοκλήρωσε το ματς με 7 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 6 κερδισμένα φάουλ.
Πρώτος σκόρερ της Μπενετόν στον τέταρτο και τελευταίο τελικό ήταν ο Σισκάουσκας με 18 πόντους. Εξάλλου, ο λιθουανός ήταν αυτός που με 1/2 βολές στο τέλος έδωσε τη νίκη – τίτλου στην ομάδα του Τρεβίζο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η ΑΙ πάει πόλεμο – Το Πεντάγωνο υπέγραψε συμφωνίες με επτά εταιρείες
- Μπιενάλε Βενετίας: Γιατί παραιτήθηκε η κριτική επιτροπή
- Σακελλαρίδης: Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι μέρα μνήμης, αλήθειας και αγώνα
- Τηλεφωνικές απάτες με τη ΔΥΠΑ: Τι πρέπει να προσέχετε για να μην πέσετε θύματα
- ΠΑΟΚ: Ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Πότε θα προσαυξάνεται η σύνταξη


