Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Μην περιμένουν από εμάς, εάν δεν τηρήσουν τις υποσχέσεις τους, λέει ο Ερντογάν
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε το Σάββατο την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις της προς τους Τουρκοκυπρίους και απέρριψε κάθε πίεση, προκειμένου να εκπληρώσει η Αγκυρα τις υποχρεώσεις της ως προς την Κύπρο.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε το Σάββατο την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις της προς τους Τουρκοκυπρίους και απέρριψε κάθε πίεση, προκειμένου να εκπληρώσει η Αγκυρα τις υποχρεώσεις της ως προς την Κύπρο.
«Έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα στο θέμα της Κύπρου» δήλωσε ο Ερντογάν σε τηλεοπτικό κανάλι στην Κωνσταντινούπολη, «και κανένας δεν πρέπει να περιμένει περισσότερα από εμάς εάν, από την πλευρά τους, δεν τηρήσουν τις υποσχέσεις τους».
«Θα παραμείνουμε σταθεροί» τόνισε και πρόσθεσε ότι η Αγκυρα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί αμοιβαία σε κάθε θετικό μέτρο της ΕΕ.
Το θέμα της Κύπρου αναδείχθηκε πρώτο στις σχέσεις της Αγκυρας με την ΕΕ, καθώς οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις εισήλθαν σε μια συγκεκριμένη φάση την περασμένη Δευτέρα.
Η ΕΕ απηύθυνε με την ευκαιρία προειδοποίηση στην Τουρκία, απαιτώντας από την Αγκυρα να επεκτείνει και στην Κύπρο την τελωνειακή ένωση, ανοίγοντας τα λιμάνια και τα αεροδρόμιά της στα κυπριακά πλοία και αεροπλάνα, διαφορετικά θα υποστεί αρνητικές συνέπειες στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της.
Την Παρασκευή, ο Ερντογάν δήλωσε πως η Αγκυρα αρνείται να ανοίξει τα λιμάνια και τα αεροδρόμιά της στην Κυπριακή Δημοκρατία ακόμη και αν αυτό οδηγήσει στην αναστολή των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου