Ο Γιούρι Ζντοβτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου
Η επιθυμία του προέδρου του Πανιωνίου, Ηλία Λιανού, να αναλάβει τις τύχες της ομάδας ξένος προπονητής, βρήκε τη λύση στο όνομα του Γιούρι Ζντοβτς. Ο Σλοβένος τεχνικός έχει φορέσει τη «κυανέρυθρη» φανέλα και ως παίκτης την περίοσο 2000-01.
Η επιθυμία του προέδρου του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανού, να αναλάβει τις τύχες της ομάδας ξένος προπονητής, βρήκε τη λύση στο όνομα του Γιούρι Ζντοβτς.
Ο Σλοβένος τεχνικός έχει φορέσει τη «κυανέρυθρη» φανέλα και ως παίκτης την περίοσο 2000-01 και θα διαδεχθεί στον πάγκο του Πανιωνίου τον Νίκο Λινάρδο.
Η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Σμύρνης αναφέρει ότι η συμφωνία είναι για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ ο Ζντοβτς θα έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και θα παρουσιασθεί επίσημα.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Απότομα έληξε η συνέντευξη Τύπου του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις 86-74, όταν ο Λιθουανός τεχνικός έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού μετά από ερώτηση που δέχθηκε.