Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Θετικός ο Κ.Σκανδαλίδης στις εξαγγελίες Σουφλιά για το γήπεδο του Παναθηναϊκού
Την πρόθεσή του να ψηφίσει στη Βουλή την πρόταση Σουφλιά για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, εάν βεβαίως «βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση», εξέφρασε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Αθηναίων Κ.Σκανδαλίδης, που συναντήθηκε με το δήμαρχο Θ.Μπεχράκη.
Την πρόθεσή του να ψηφίσει στη Βουλή την πρόταση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γιώργου Σουφλιά για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, εάν βεβαίως «βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση», εξέφρασε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Αθηναίων Κώστας Σκανδαλίδης, που συναντήθηκε την Τετάρτη με το δήμαρχο Θεόδωρο Μπεχράκη.
Ο κ. Μπεχράκης είπε ότι έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα οποία γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Σκανδαλίδης, γιατί έχει ασχοληθεί με αυτά για χρόνια. «Η συνεννόηση μαζί του για τα μεγάλα θέματα της Αθήνας είναι εξαιρετικά εύκολη, αλλά και εξαιρετικά χρήσιμη. Μείναμε σύμφωνοι ότι θα έχουμε συνεχείς συναντήσεις και του ευχήθηκα καλό αγώνα και καλή αντοχή» δήλωσε.
Από την πλευρά του, ο κ. Σκανδαλίδης εξέφρασε τη συγκίνησή του που μετά από τόσα χρόνια επισκέφθηκε ένα τόσο πολύ οικείο χώρο, αυτή τη φορά ως υποψήφιος δήμαρχος.
Η συζήτηση των δύο ανδρών επικεντρώθηκε κυρίως σε θέματα όπως το κυκλοφοριακό και η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης, τα σκουπίδια και η ανακύκλωση που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και γενικότερα θέματα για το περιβάλλον και το πράσινο, τη διπλή ανάπλαση του Ελαιώνα και της περιοχής της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Σκανδαλίδης χαρακτήρισε απαράδεκτο μια ιστορική ομάδα της πόλης, ο Παναθηναϊκός, να μην έχει γήπεδο. Και τόνισε: «Περιμένω με μεγάλη προσοχή την πρόταση του κ. Σουφλιά και, αν είναι στη σωστή κατεύθυνση, δηλώνω από τώρα ότι θα την ψηφίσω στη Βουλή, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει γρήγορα γήπεδο».
Αμέσως μετά, ο κ. Σκανδαλίδης συναντήθηκε με τον «παλιό του φίλο και δάσκαλο» και πρώην δήμαρχο Αθήνας, Δημήτρη Μπέη (1978-1986).
Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για τη δημαρχία της Αθήνας επισκέφθηκε τον κ. Μπέη στο σπίτι του, για να συζητήσει μαζί του τα προβλήματα της Αθήνας, αλλά και να τον συμβουλευθεί για μια σειρά από θέματα που αφορούν στην Αθήνα.
Αφήνοντας μάλιστα σαφείς αιχμές κατά των διαδόχων του κ. Μπέη, ο κ. Σκανδαλίδης χαρακτήρισε τον κ. Μπέη ως τον τελευταίο «πραγματικό δήμαρχο της Αθήνας», που «είχε σηκώσει τα μανίκια για δουλειά και έχει αφήσει σημαντικό έργο στην πόλη».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου