31

Με άστατο καιρό θα φύγουν για το τριήμερο οι Αθηναίοι και οι κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων. Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε μεγάλο μέρος της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Ειδικότερα, για την Παρασκευή στην Αττική προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς.

Το Σάββατο, στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους έντονες.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές βροχές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τη Θράκη.

Οι άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ