Αφιερωμένος στο περιβάλλον ο φετινός 23ος Γύρος της Αθήνας
Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 23ος Γύρος της Αθήνας (Samsung 2006 - Olympic day Run), με τη συμμετοχή εκατοντάδων Αθηναίων οι οποίοι τερμάτισαν στο Ζάππειο όπου επακολούθησε γιορτή. Ο φετινός Γύρος ήταν αφιερωμένος στην προστασία του περιβάλλοντος.
88
Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 23ος Γύρος της Αθήνας (Samsung 2006 – Olympic day Run), με τη συμμετοχή εκατοντάδων Αθηναίων οι οποίοι τερμάτισαν στο Ζάππειο, όπου επακολούθησε γιορτή.
Ο φετινός Γύρος ήταν αφιερωμένος στην προστασία του περιβάλλοντος, ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο και περιελάμβανε διαδρομές των 8 χλμ. και των 3 χλμ.
Την εκκίνηση της εκδήλωσης κήρυξε ο δήμαρχος Αθηναίων Θεόδωρος Μπεχράκης, ο οποίος ανέφερε ότι ο αθλητισμός είναι ιδέα και πολιτισμός.
Την ίδια ώρα έγινε από την πλατεία Συντάγματος και η εκκίνηση του δρόμου των 700 μέτρων για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, στον οποίο συμμετείχε και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.
«Αυτά τα παιδιά ήταν η παρέα μου τα δύο χρόνια στο υπουργείο», δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης και χαριτολογώντας σχολίασε ότι τον βόλευαν τα 700 μέτρα γιατί ήταν η μικρότερη διαδρομή.
Η γιορτή συνεχίστηκε στο Ζάππειο με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη διοργανώτρια εταιρία, ενώ ο γύρος της Αθήνας είχε και το δικό του τραγούδι «έλα στη γιορτή», που δημιούργησε η Μαριάννα Τόλη και τραγουδήθηκε σε πρώτη ζωντανή εκτέλεση.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Αθηναίων και τον οργανισμό Νεολαίας και Αθλησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 2-2: Γκέλα για τους Πολίτες, έχασαν έδαφος στη μάχη του τίτλου
- Πανιώνιος – Ολυμπιακός 3-1: Στις «κυανέρυθρες» το ντέρμπι
- Χρέη: Πώς μπορείτε να… θυμηθείτε πού χρωστάτε – Η νέα πλατφόρμα
- Πορτογαλία: Πακέτο βοήθειας ύψους 2,5 δισ. ευρώ μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Κριστίν
- LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός
- Ζελένσκι: Την Τετάρτη ο δεύτερος γύρος συνομιλιών με τους Ρώσους για την ειρήνη στην Ουκρανία
