Τελικής φάσης πλέι οφ... πράξη 2η το Σαββα-τοκύριακο, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την Κυριακή (18:00) και το Μαρούσι να αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον Αρη (19:00) για τις θέσεις 3-4. Η σειρά των τελικών και των «μικρών» τελικών μεταφέρεται στις έδρες των «αδυνάτων...
Τελικής φάσης πλέι οφ… πράξη 2η το Σαββατοκύριακο, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την Κυριακή (18:00) και το Μαρούσι να αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον Αρη (19:00) για τις θέσεις 3-4.
Η σειρά των τελικών και των «μικρών» τελικών μεταφέρεται στις έδρες των «αδυνάτων», με τον Παναθηναϊκό και το Μαρούσι να προηγούνται 1-0.
Ζητούμενο; Για τους γηπεδούχους, βέβαια, το ζητούμενο είναι η ισοφάριση σε 1-1, έστω και για λόγους πρεστίζ. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, αν κάνουν το 2-0, τότε θα έχουν την ευκαιρία να «σκουπίσουν» τη σειρά την ερχόμενη Τετάρτη και να αρχίσουν διακοπές μια ώρα αρχίτερα, είτε ως πρωταθλητές Ελλάδας, είτε ως τρίτοι και με μια θέση στην Ευρωλίγκα από τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Στον Ολυμπιακό προβλήματα τραυματισμών δεν αντιμετωπίζει ο Γιόνας Καζλάουσκας, ο οποίος δεν διανοείται να δει τους παίκτες του να ηττώνται μεθαύριο. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν αξιοπρεπέστατοι στο ΟΑΚΑ και οι φίλαθλοι προσδοκούν νίκη τιμής απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό.
Οι «πράσινοι» έχουν τον Δημήτρη Διαμαντίδη με τέσσερα ράμματα στον ώμο, ενώ σκίσιμο στο μάτι «αποκόμισε» ο Κώστας Τσαρτσαρής. Αμφότεροι αναμένεται να αγωνιστούν στο ΣΕΦ. Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς δηλώνουν αποφασισμένοι για το 2-0, αλλά οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά αναμένεται να γεμίσουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να αποτρέψουν το «sweep».
Στο Αλεξάνδρειο, ο Άρης θέλει να πάρει… «εκδίκηση» για την ευκολία. με την οποία επιβλήθηκε το Μαρούσι στον πρώτο αγώνα. Οι βλέψεις για Ευρωλίγκα δεν επιτρέπουν παράδοση άνευ όρων στο Μαρούσι για τον πάλαι ποτέ αυτοκράτορα. Ο Μπρούερ χθες ζήτησε συγγνώμη ενώπιον όλων στην προπόνηση για την κακή εμφάνισή του στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
Στο Μαρούσι, ο Σωτήρης Νικολαΐδης προπονήθηκε σήμερα και ακολούθησε την αποστολή για Θεσσαλονίκη. παρά το δυνατό χτύπημα που είχε δεχτεί στην μύτη (ακατάσχετη αιμορραγία) στο τελευταίο λεπτό του πρώτου αγώνα.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των δεύτερων αγώνων της σειράς των τελικών και των μικρών τελικών για τα πλέι οφ της Α1 ανδρών στο μπάσκετ:
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.