Νεκρός 24χρονος επαγγελματίας οπλίτης στη σκοπιά του στη Χίο
Νεκρός βρέθηκε, στις 18:35 της Δευτέρας, στο φυλάκιο που κρατούσε σκοπιά στη Χίο 24χρονος επαγγελματίας οπλίτης, δεκανέας Πυροβολικού. Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε ότι ο στρατιώτης τραυματίστηκε θανάσιμα και τα αίτια του θανάτου διερευνώνται.
37
Νεκρός βρέθηκε, στις 18:35 της Δευτέρας, στο φυλάκιο που κρατούσε σκοπιά στη Χίο, ο 24χρονος επαγγελματίας οπλίτης Κ.Θ., δεκανέας Πυροβολικού.
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε ότι ο στρατιώτης τραυματίστηκε θανάσιμα και τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες στρατιωτικές αρχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αντισυστημικό ΠΑΣΟΚ θέλει ο Δούκας – Συνεδριακή απόφαση για μετεκλογικές συνεργασίες θέλει και ο Γερουλάνος
- Η σκοτεινή πλευρά της «καινοτομίας» στο βρεφικό γάλα
- Νέα Πέραμος: Η στιγμή της αρπαγής του 27χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος – Προσπάθησαν να κάψουν το πτώμα
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Γνωρίζω ότι ο πρόεδρος Τραμπ θα έρθει στην Ελλάδα»
- Ελλάδα – Κροατία 23-6: Ώρα… μεταλλίου για την Εθνική
- Τομ Κρουζ: Άτακτη φυγή από το Λονδίνο για την ανεξέλεγκτη βία – Πόλη του μίσους ή παιχνίδι εντυπώσεων;

