Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Όχι απλώς να μείνει αλλά και να εδραιωθεί στην ΑΕΚ θέλει ο Βιενγλίνσκι

Όχι απλώς να μείνει αλλά και να εδραιωθεί στην ΑΕΚ θέλει ο Βιενγλίνσκι

Ο Όλεγκ Βενγλίνσκι, όχι απλώς δεν θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, αλλά θέλει να εδραιωθεί στην ενδεκάδα της «Ένωσης», απόντος πλέον του Φερνάντο Σάντος. Ο Ουκρανός άσος δήλωσε αποφασισμένος να «τιμήσει το συμβόλαιό» του με την ΑΕΚ, σε μια στιγμή μάλιστα που οι πληροφορίες τον θέλουν να φεύγει από τους «κιτρινόμαυρους».
- Προειδοποιήσεις Ντέμη σε οπαδούς.

89

Ο Όλεγκ Βενγλίνσκι, όχι απλώς δεν θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, αλλά θέλει να εδραιωθεί στην ενδεκάδα της «Ένωσης», απόντος πλέον του Φερνάντο Σάντος.

Ο Ουκρανός άσος, μιλώντας σε δικτυακό τόπο της πατρίδας του, δήλωσε αποφασισμένος να «τιμήσει το συμβόλαιό» του με την ΑΕΚ, σε μια στιγμή μάλιστα που οι πληροφορίες τον θέλουν να φεύγει από τους Θρακομακεδόνες.

«Έχω ένα συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2007 και θα το τιμήσω» είπε χαρακτηριστικά.

Για τις πληροφορίες που τον θέλουν να επιστρέφει σε ομάδα της Ουκρανίας:

«Δεν έχω να πω τίποτα. Όλα είναι σκέψεις, μύθοι και σχόλια άλλων. Ανέφερα και πριν ότι έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Αυτό μετράει για μένα.

» Αυτό που θέλω είναι να ξεκουραστώ καλά και τον Ιούνιο να επιστρέψω στην ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί στα προκριματικά για Champions League».

Κρίνει τη χρονιά θετική για την ΑΕΚ («όλα ήταν καλά με εξαίρεση την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου») και αρά τη μικρή συμμετοχή του, πιστεύει ότι βοήθησε και μάλλον θα περίμενε περισσότερες ευκαιρίες από τον Φερνάντο Σάντος:

«Πιστεύω ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι στη δημιουργία του συνόλου. Είχα ορισμένα θετικά παιχνίδια, σημείωσα και δύο καθοριστικά γκολ.

» Όσον αφορά τη συμμετοχή μου στην 11άδα, οι ευκαιρίες να δείξω τις ικανότητές μου ήταν τόσες όσες μου έδινε ο προπονητής. Είχε τη δική του φιλοσοφία για την τακτική και τη σύνθεση της ομάδας. Δεν έχω λοιπόν να κάνω κάποιο παράπονο».

Μάλιστα, μιλάει με καλά λόγια για τον Πορτογάλο τεχνικό, θεωρώντας πως ο ανταγωνισμός ήταν εκείνος που τον άφησε εκτός βασικού σχήματος:

«Δεν υπήρχαν προβλήματα. Στο τέλος της σεζόν ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και πιστεύω πως αυτή είναι μια μεγάλη απώλεια για την ΑΕΚ. Μας έμαθε να παίζουμε ακαδημαϊκό ποδόσφαιρο, με κοντινές πάσες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
Cookies