Πτώση 10% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Απρίλιο
Πτώση 10% στα 23.520 οχήματα σημείωσαν οι πωλήσεις ΙΧ αυτοκινήτων τον Απρίλιο, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, ενώ έναντι του Φεβρουαρίου υποχώρησαν κατά 6%. Πρώτη στην αγορά η Toyota με διαφορά μόλις ενός αυτοκινήτου.
27
Πτώση 10% στα 23.520 οχήματα σημείωσαν οι πωλήσεις ΙΧ αυτοκινήτων τον Απρίλιο, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, ενώ έναντι του Φεβρουαρίου υποχώρησαν κατά 6%.
Στον πίνακα των πωλήσεων, η διαφορά της πρώτης και δεύτερης θέσης κρίθηκε σε ένα μόλις αυτοκίνητο, με την ιαπωνική Toyota να διατηρεί και αυτό το μήνα την πρώτη θέση με 2.251 πωλήσεις και μερίδιο αγοράς 9,6%.
Η δεύτερη θέση ανήκει στην Ford με 2.250 πωλήσεις και μερίδιο αγοράς 9,6%, ενώ ένα σκαλί πιο κάτω βρέθηκε η κορεάτικη Hyundai με 1.987 πωλήσεις και μερίδιο 8,4%.
Στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρέθηκαν για τον Απρίλιο η VW και Opel με 1.690 και 1.394 πωλήσεις αντίστοιχα.
Συνολικά, οι πωλήσεις του τετραμήνου διαμορφώθηκαν στις 99.579 μονάδες, μειωμένες κατά 4% σε σχέση με το περυσινό πρώτο τετράμηνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τραμπ: Η Κομισιόν θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του «Συμβουλίου Ειρήνης» ως παρατηρητής
- Bad Bunny vs Ντόναλντ Τραμπ: «Ποιος εκπροσωπεί καλύτερα την Αμερική;»
- Σενάρια από την Ιταλία για Χεζόνια στον Παναθηναϊκό
- «Τα έχουμε χάσει» – Σε σοκ ο πατέρας του 20χρονου που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικο και το βιντεοσκοπούσε
- Καισαριανή: Πιθανή ταυτοποίηση δύο από τους εκτελεσθέντες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες από το ΚΚΕ
- Κράσαρε το Χ – Χρήστες από όλο τον κόσμο αναφέρουν προβλήματα
