Την «κούπα» της χρονιάς διεκδικεί η Λίβερπουλ, που απέκλεισε την Τσέλσι
Την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα τρόπαιο και την εφετινή σεζόν θα έχει η Λίβερπουλ, η οποία προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, νικώντας την Τσέλσι με 2-1 στον ημιτελικό, που έγινε το Μεγάλο Σάββατο στο «Ολντ Τράφορντ».
Την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα τρόπαιο και την εφετινή σεζόν θα έχει η Λίβερπουλ, η οποία προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, νικώντας την Τσέλσι με 2-1 στον ημιτελικό, που έγινε το Μεγάλο Σάββατο στο «Ολντ Τράφορντ».
Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν 2-0 με τον Ρίισε στο 21 και τον Λουίς Γκαρσία στο 53, ενώ οι Λονδρέζοι μείωσαν στο 70 με τον Ντρογκμπά, μετά από λάθος του Ρέινα.
Νωρίτερα, είχε ακυρωθεί ως επιθετικό φάουλ, γκολ που είχε πετύχει ο Τέρι με κεφαλιά.
Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει το νταμπλ, ενώ ήταν η 10η φορά τους τελευταίους 18 μήνες, που Τσέλσι και Λίβερπουλ τέθηκαν αντιμέτωπες, σε επίσημη διοργάνωση.
Στον άλλο ημιτελικό, αναμετρώνται την Κυριακή του Πάσχα στο «Βίλα Παρκ» Μίντλεσμπρο και Γουέστ Χαμ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.