Με Μάντζιο, πιθανώς και με Μόρις, θα πάει ο Παναθηναϊκός στο «Καυτανζόγλειο»
Με τον Μάντζιο να μετέχει κανονικά στην προπόνηση και να τίθεται στη διάθεση του Μαλεζάνι, ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο». Στη διάθεση του Ιταλού τίθεται και ο Μόρις. Αντιθέτως, ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Βόουτερ.
66
Με τον Βαγγέλη Μάντζιο να μετέχει κανονικά στην προπόνηση και να τίθεται στη διάθεση του Αλμπέρτο Μαλεζάνι, ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο».
Ο νεαρός επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τον άφησε εκτός του αγώνα με τον Ατρόμητο και με την επιστροφή του δίνει άλλη μία λύση στην επιθετική γραμμή των «πρασίνων».
Νασίφ Μόρις και Λουκάς Βύντρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με την κατάσταση του Νοτιοαφρικανού πάντως να βελτιώνεται και να επιτρέπει στον Ιταλό τεχνικό να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον «Γηραιό».
Αντίθετα, πρόβλημα προέκυψε με τον Νόρντιν Βόουτερ, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και έκανε θεραπεία.
Την Ιταλική σχολή Αθηνών επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, κατόπιν πρόσκλησης από την διεύθυνση του σχολείου.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού προχώρησε σε σύντομη ομιλία για το ποδόσφαιρο στο αμφιθέατρο της σχολής, απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών και παρέδωσε στον διευθυντή του σχολείου μια φανέλα του Παναθηναϊκού με τις υπογραφές όλων των παικτών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442