Η Μίλαν συμπαραστάθηκε στην Ίντερ αλλά την κράτησε τρίτη-Μοιρασιά στο «Ντέλε Αλπι»
Με δέκα λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε ο αγώνας της Μίλαν εξαιτίας συμπαράστασης των παικτών της προς αυτούς της Ίντερ, που δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς της στο αεροδρόμιο το Σάββατο. Οι «ροσονέρι» πάντως κέρδισαν με 4-1 την Κιέβο. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα.
Με δέκα λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε ο αγώνας της Μίλαν καθώς οι παίκτες της έκαναν συμπαράσταση στους παίκτες της Ίντερ, που δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς της στο αεροδρόμιο το Σάββατο. Παρ όλα αυτά η Μίλαν κέρδισε με 4-1 την Κιέβο και κράτησε τη 2η θέση στο campionato.
Για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Νέστα στο 28 και ο Κακά στο 62, 70 και 91. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με το Πέλισιέ στο 13.
Επίθεση στο αεροδρόμιο δέχθηκαν οι παίκτες της Ιντερ
Αγρια επίθεση δέχθηκε η αποστολή της Ιντερ τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ επέστρεφε από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ασκολι στο Μιλάνο. Με την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Μαλπένσα, οι «νερατζούρι» αποδοκιμάστηκαν πολύ έντονα από σκληροπυρηνικούς οπαδούς της ομάδας και κάποιοι κινήθηκαν εναντίον των ποδοσφαιριστών. Ο άτυχος της… υπόθεσης ήταν ο μέσος Κριστιάνο Τζανέτι, που δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι.
Οι αποδοκιμασίες και η επίθεση είχαν να κάνουν με την αποτυχία της Ιντερ να προκριθεί στους ημιτελικούς του Champions League, αποχαιρετώντας τη διοργάνωση με ήττα 1-0 από τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ». Και να φανταστεί κανείς ότι χθες πέρασε με νίκη 2-1 από την έδρα της Ασκολι και διεκδικεί τη δεύτερη θέση του καμπιονάτο, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του επόμενου Champions League.
Ως ένδειξη συμπαράστασης, αλλά και διαμαρτυρίας σε όλα όσα -τραγελαφικά- συμβαίνουν στο χώρο του ιταλικού ποδοσφαίρου, η Μίλαν αποφάσισε να καθυστερήσει κατά δέκα λεπτά την έναρξη του σημερινού αγώνα με την Κιέβο.
Μοιρασιά στο «Ντέλε Αλπι»
Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση, με την οποία έκλεισε η «αυλαία» της 33ης αγωνιστικής.
Η Γιουβέντους αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Φιορεντίνα στο «Ντέλε Αλπι» και έφτασε τους 80 βαθμούς, επτά περισσότερους από τη δεύτερη Μίλαν.
Το σκορ «άνοιξαν» οι φιλοξενούμενοι στο 47 με τον Τόνι, ο οποίος έφτασε τα 27 τέρματα στο πρωτάθλημα, ενώ η «Γηραιά Κυρία» ισοφάρισε με τον Ντελ Πιέρο στο 62.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.