Πρεμιέρα το Σάββατο με Ολυμπιακό-Αιγάλεω, εν αναμονή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Αιγάλεω ανοίγει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Α εθνικής το Σάββατο, που περιλαμβάνει το κυριακάτικο ντέρμπι «δικεφάλων», ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στη Τούμπα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.
Το ματς στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 27ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει τη νίκη για να συνεχίσει την προσπάθεια να προλάβει το… τρένο της συμμετοχής στο κύπελλο UEFΑ της επομένης περιόδου, ενώ και η ΑΕΚ έχει μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών για να έχει πάντα τον πρώτο λόγο για τη δεύτερη θέση και το Champions League.
Ο Παναθηναϊκός, που και αυτός διεκδικεί την δεύτερη θέση της βαθμολογίας, θα έχει σαφώς ευκολότερο έργο, καθώς θα υποδεχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο τον Ατρόμητο και θέλει μόνο τη νίκη.
Τη νίκη θέλει και ο Ολυμπιακός στο εντός έδρας ματς με το Αιγάλεω για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ματς της Ξάνθης με τον Πανιώνιο και του ΟΦΗ με τον Ακράτητο.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Αγώνας δρόμου στη Formula 1 για το χαμένο «Ελντοράντο» του Κόλπου - Η ακύρωση των Grand Prix σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία προκαλεί οικονομική τρύπα 200 εκατομμυρίων δολαρίων.