Μαθητής γυμνασίου πέθανε από μηνιγγίτιδα στα Τρίκαλα
Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση πως 13χρονος μαθητής του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων πέθανε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου είχε διακομιστεί, από μηνιγγίτιδα. Επιχείρηση απολύμανσης σχολικών συγκροτημάτων.
53
Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση πως 13χρονος μαθητής του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων πέθανε την Παρασκευή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, από μηνιγγίτιδα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία.
Όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη, ο 13χρονος μαθητής της Β τάξης του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων, Θωμάς Νάτσης, ένιωσε αδιαθεσία και εμφάνισε υψηλό πυρετό, με συνέπεια να ειδοποιηθεί άμεσα το συγγενικό του περιβάλλον για να τον παραλάβει.
Οι γονείς χορήγησαν στο παιδί αντιπυρετικό, αλλά καθώς ο πυρετός δεν υποχωρούσε, το απόγευμα τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο μαθητής υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι η εξέλιξη της ασθένειας ήταν ραγδαία.
Το βράδυ της Πέμπτης, ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή περίπου στις 05:00 την Πέμπτη.
Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων απολύμανε ολόκληρο το σχολικό συγκρότημα, όπου στεγάζεται το 4ο γυμνάσιο, καθώς και διπλανά σχολικά συγκροτήματα, όπως και το 4ο δημοτικό όπου φοιτά η αδελφή του άτυχου 13χρονου, ενώ προέβη και σε ενημέρωση των μαθητών και καθηγητών.
Μετά από συνεννόηση με τη διεύθυνση, το 4ο γυμνάσιο Τρικάλων θα λειτουργήσει κανονικά την ερχόμενη Δευτέρα.
«Πρόκειται για ένα μοναδικό και σποραδικό κρούσμα» δήλωσε ο νομίατρος Αδ.Μπουρδάκης και πρόσθεσε ότι «οπωσδήποτε θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για τα άτομα που ήρθαν σε επαφή με το παιδί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442