
Να γυρίσουν σελίδα ζήτησε ο Μανίκας από τους παίκτες της Καλλιθέας
Την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής της Καλλιθέας έκανε ο Αντώνης Μανίκας. Ζήτησε από τους παίκτες να ξεχάσουν το παρελθόν και ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και να κάνουν την ύστατη προσπάθεια με σκοπό τη σωτηρία της ομάδας.
66
Την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής της Καλλιθέας έκανε ο Αντώνης Μανίκας. Ζήτησε από τους παίκτες να ξεχάσουν το παρελθόν και ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και να κάνουν την ύστατη προσπάθεια με σκοπό τη σωτηρία της ομάδας.
Παράλληλα, ξεκίνησε προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού ορισμένων ποδοσφαιριστών του, με κατ ιδίαν συζητήσεις. Ο πρώτος με τον οποίο μίλησε ήταν ο Κλέμπερ, ο οποίος δείχνει ότι δεν έχει προσαρμοστεί απόλυτα στην ομάδα.
Το θετικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο Μανίκας γνωρίζει καλά την Καλλιθέα, αφού μέχρι πρότινος ήταν τεχνικός σύμβουλος.
Στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ραντοβάνοβιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να τεθεί και ο Κουτσοσπύρος, παρ όλο που γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, επειδή αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442