Νέα επίθεση Μητρόπουλου κατά της Σούπερ Λίγκα και του Παναθηναϊκού
Επίθεση εναντίον της Σούπερ Λίγκας και του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε ο α αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ, Βίκτωρας Μητρόπουλος. «Είναι θέμα της κυβέρνησης τι πρέπει να γίνει» είπε και αμφισβήτησε την οικονομοτεχνική μελέτη που έγινε για λογαριασμό της Σούπερ Λίγκα.
Επίθεση εναντίον της Σούπερ Λίγκας και του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε ο α αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ, Βίκτωρας Μητρόπουλος.
Μιλώντας στον «Sportime radio», είπε, αναφερόμενος στο μέλλον της κίνησης για τη δημιουργία της Λίγκας, «… είναι θέμα της κυβέρνησης, που θα εκτιμήσει τι πρέπει να γίνει. Εγώ δεν έχω δει τον Κόκκαλη να πατάει σε μια συνεδρίαση. Η κυβέρνηση θα πρέπει να νομοθετήσει και να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του ποδοσφαίρου».
Στη συνέχεια, αμφισβήτησε την οικονομοτεχνική μελέτη που διενήργησε εταιρεία για λογαριασμό της Σούπερ Λίγκας:
«Εμείς έχουμε περίπου 30 συμπεράσματα, τα οποία είναι αντικειμενικά και με τα οποία δεν ασχολήθηκε κανένας από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Για παράδειγμα, στην πρώτη σελίδα λέει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα τιμάται στα 121 εκατ. ευρώ.
» Έχει μέσα το Champions League, το Κύπελλο UEFA, το Κύπελλο Ελλάδος. Από μια σοβαρή εταιρία, όπως η Πράις Γουότερ Χάους, δεν περιμένεις να γράφονται ότι αυτά είναι μέσα στα έσοδα του ελληνικού πρωταθλήματος.
» Με ποιο δικαίωμα παρουσιάζεις ανακριβή στοιχεία στον πίνακα και βάζεις στον τίτλο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν 30 τέτοια τρικ».
Στη συνέχεια, ο α αντιπρόεδρος της διοργανώτριας αναφέρθηκε στο θέμα του Στοιχήματος: «Η Σούπερ Λίγκα, μέσα από πρόταση που έχει καταθέσει στον κύριο Ορφανό, δείχνει ότι η αύξηση των εσόδων των μεγάλων ΠΑΕ θα είναι ελάχιστη, 2-5%.
» Όταν έψαξα το καταστατικό, δεν βρήκα ούτε μια κουβέντα για αυτό που επί 10 χρόνια διεκδικούμε, το μερίδιό μας από το Στοίχημα.
» Μέσα στο καταστατικό της καινούργιας ΕΠΑΕ δεν έχουν την παραμικρή ρήτρα για το Στοίχημα. Δεν έχουν βάλει καν την φράση ότι η υπογραφή του Στοιχήματος γίνεται από την Σούπερ Λίγκα και από τους 16 και μοιράζονται αναλογικά. Γιατί;
» Όταν είπαμε φέτος ότι, με τα 10 εκατομμύρια ευρώ που πήραμε από χορηγίες, θα κάνουμε γήπεδα, ο Παναθηναϊκός διαφώνησε.
» Πώς θα με πείσει ότι ενδιαφέρεται για το καλό των ελληνικών ομάδων; Πώς δέχεται μέσα δήθεν για το καλό των μικρών; Αυτά είναι παραμύθια για μικρά παιδιά.
» Σε 6-8 μήνες, ένα χρόνο, όταν θα συζητηθεί στην Βουλή, θα βγουν όλα στην επιφάνεια».
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.