Η Μέρκελ στηρίζει τον Κλίνσμαν και πιστεύει στην κατάκτηση του Μουντιάλ
Τη στήριξή της στον Γιούργκεν Κλίνσμαν εξέφρασε η καγκελάριος Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ μετά από τη συνάντησή τους. «Πήραμε το τρόπαιο το 1974, το ξαναπήραμε μετά 16 χρόνια το 1990 και τώρα έχουν περάσει πάλι 16 χρόνια» επεσήμανε σημειολογικά η Μέρκελ.
Τη στήριξή της στον Γιούργκεν Κλίνσμαν εξέφρασε η Καγκελάριος Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ μετά από τη συνάντηση που είχε με τον τεχνικό των «πάντσερ», τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του Μουντιάλ 2006, Φραντς Μπεκενμπάουερ και τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Τέο Τσβάντσιγκερ.
«Είμαι σίγουρη ότι ο Γιούγκεν Κλίνσμαν και οι παίκτες του βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι επιτυχές για τη Γερμανία, τόσο σε οικονομικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.
Πήραμε το τρόπαιο το 1974, το ξαναπήραμε μετά 16 χρόνια το 1990 και τώρα έχουν περάσει πάλι 16 χρόνια» επεσήμανε σημειολογικά η Μέρκελ.
Ζήτησε να μην γίνεται σκληρή κριτική στην εθνική Γερμανίας, τουλάχιστον μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και επεσήμανε στον Κλίνσμαν τη σπουδαιότητα της αναζωογόνησης της «νασιοναλμανσαφτ» με νέο… αίμα.
Ο Κλίνσμαν έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην Γερμανία με την επιλογή του να παραμένει στις ΗΠΑ μολονότι η αντίστροφηξ μέτρηση για το Μουντιάλ έχει ήδη ξεκινήσει.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.