Επεισόδια στη Ρώμη, πριν από την αναμέτρηση Ρόμα-Μίντλεσμπρο
Επεισόδια σημειώθηκαν στη Ρώμη ανάμεσα σε οπαδούς της τοπικής ιταλικής ομάδας, Ρόμα, και της βρετανικής Μίντλεσμπο, που θα αναμετρηθούν την Πέμπτη για το Κύπελλο UEFA. Ιταλοί χούλιγκανς επιτέθηκαν σε ομάδα 200 περίπου φίλων του αγγλικού συλλόγου.
Επεισόδια σημειώθηκαν στη Ρώμη ανάμεσα σε οπαδούς της τοπικής ιταλικής ομάδας, Ρόμα, και της βρετανικής Μίντλεσμπο, που θα αναμετρηθούν την Πέμπτη για το Κύπελλο UEFA.
Ιταλοί χούλιγκανς επιτέθηκαν σε ομάδα 200 περίπου φίλων του αγγλικού συλλόγου στην περιοχή «Κάμπο ντι Φιόρι».
Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν 13 Αγγλοι οπαδοί, ευτυχώς ελαφρά χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους. Ένας 39χρονος άνδρας κατέληξε στο χειρουργείο ενώ ακόμη ένας 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απ’ όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τετάρτη.
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα