Απαντες παρόντες στην προπόνηση του Παναθηναϊκού προς χαράν του Μαλεζάνι
Για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα και παραμονές του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Μαλεζάνι είχε στην προπόνηση όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ο Γκάντσεφ χτύπησε στον αστράγαλο, οι τραυματίες Νίλσον, Κώτσιος, Αντερσον ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα.
Για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα και παραμονές του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι είχε στην προπόνηση όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Μπορεί οι οκτώ διεθνείς να μην γυμνάστηκαν κανονικά και να έκαναν θεραπεία, όμως το πιο σημαντικό για τον Ιταλό τεχνικό ήταν ότι επέστρεψαν όλοι υγιείς στην Παιανία.
Οι Γκούμας, Παπαδόπουλος, Μάντζιος, Γκέκας, Βύντρα από την εθνική ανδρών, οι Τζιόλης, Λεοντίου από την Ελπίδων και ο Χαραλαμπίδης από την Κύπρο.
Πάντως προέκυψε ένας τραυματισμός, μόνο που δεν ήταν σε παίκτη που υπολογιζόταν για το ντέρμπι της Κυριακής.
Ο Γκάντσεφ χτύπησε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του διτέρματος με την ομάδα Νέων (νίκησε η επαγγελματική ομάδα 2-0 με τέρματα των Αντριτς, Θεοδωρίδη) και έτσι ο νεαρός αποχώρησε.
Οι τραυματίες Νίλσον, Κώτσιος, Αντερσον ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα.
Από τη στιγμή που οι διεθνείς δεν μετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα, δεν ήταν δυνατόν να φανερώσει ο Μαλεζάνι τα πλάνα του για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.
Έτσι η προπόνηση της Παρασκευής είναι αυτή που θα δείξει σε μεγάλο βαθμό τις προθέσεις του Ιταλού.
Στους ρυθμούς του ντέρμπι κινείται και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Όσο πλησιάζει η Κυριακή το ενδιαφέρον, αλλά και ο ενθουσιασμός αυξάνει κατακόρυφα, το ίδιο και η ζήτηση των εισιτηρίων, καθώς έσπεσυαν πολλοί στα εκδοτήρια του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και του ΟΑΚΑ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
LIVE: Ράγιο Βαγιεκάνο – Στρασμπούρ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ράγιο Βαγιεκάνο – Στρασμπούρ για τα ημιτελικά του Conference League.
LIVE: Σαχτάρ Ντόνετσκ – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σαχτάρ Ντόνετσκ – Κρίσταλ Πάλας για τα ημιτελικά του Conference League.