Πέμπτη 30 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
Έχασε και στην Λάρισα ο ΠΑΟΚ, 2-1 η ΑΕΛ-Επιτέλους νίκη για τον ΟΦΗ, 1-0 το Αιγάλεω

Έχασε και στην Λάρισα ο ΠΑΟΚ, 2-1 η ΑΕΛ-Επιτέλους νίκη για τον ΟΦΗ, 1-0 το Αιγάλεω

«Αγνωστη έκφραση» παρέμεινε για τον ΠΑΟΚ η εκτός έδρας νίκη, καθώς ηττήθηκε και στην Λάρισα, με 2-1, και αρχίζει να ανησυχεί για το ευρωπαϊκό εισιτήριό του. Επιτέλους νίκη για τον ΟΦΗ, που επικράτησε 1-0 του Αιγάλεω με χτύπημα πέναλτι του Ντεγιάνοφ στο 90!

26

«Αγνωστη έκφραση» παρέμεινε για τον ΠΑΟΚ η εκτός έδρας νίκη, καθώς ηττήθηκε και στην Λάρισα, με 2-1, και αρχίζει να ανησυχεί για το ευρωπαϊκό εισιτήριό του.

Επιτέλους νίκη για τον ΟΦΗ, που επικράτησε 1-0 του Αιγάλεω με χτύπημα πέναλτι του Ντεγιάνοφ στο 90!

To υπόλοιπο πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ
14:45 (ΑΚ Πηγαδιών) Ξάνθη-Ατρόμητος Αθηνών
14:45 (Νεάπολης) Ιωνικός-Ακράτητος
17:45 (Πανιωνίου) Πανιώνιος-Λεβαδειακός
19:30 (ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός-Καλλιθέα
20:00 (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-ΑΕΚ

ΔΕΥΤΕΡΑ
21:00 (Καλαμαριάς) Απόλλων Καλαμαριάς-Ηρακλής

Λάρισα – ΠΑΟΚ 2-1

Σπουδαία νίκη πέτυχε στο Αλκαζάρ η Λάρισα με 2-1 επί του ΠΑΟΚ. Το σκορ άνοιξε ο Χλωρός στο 43, ο Καλαντζής στο 51 διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΛ και ο Μίετσελ στο 84 διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λάρισα μπήκε από την αρχή δυνατά στον αγώνα και πίεσε τον ΠΑΟΚ για να πετύχει το πρώτο γκολ.

Στο 7 που ο Καλαντζής μπήκε μόνος στην περιοχή, αλλά ο Φερνάντες απέκρουσε με τα πόδια ή στο 10, όταν ο Χλωρός σούταρε για να περάσει η μπάλα μόλις άουτ.

Στο 15, όταν ο Σέρμπαν σούταρε, ο Φερνάντες απέκρουσε και στη συνέχεια ο Διγκόζης υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ.

Η μοναδική αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν μια κεφαλιά του Σαλπιγγίδη από κοντά που έφυγε άουτ, ενώ στο 40 πάλι ο Φερνάντες εξουδετέρωσε το σουτ του Καλαντζή.

Τελικά οι προσπάθειες των γηπεδούχων βρήκαν ανταπόκριση στο 43, όταν ο Διγκόζης σέντραρε και ο Χλωρός με σουτ άνοιξε το σκορ.

Με το ξεκίνημα του β ημιχρόνου ο Καλαντζής διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΛ. Στο 51 πήρε τη μπάλα από τον Μπαχράμη και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Φερνάντες, που στο 59 απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Γαβριλόπουλου.

Στο 63 ο Κοτσόλης εξουδετέρωσε το σουτ του Σαλπιγγίδη και στο 65 οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία με τον Μπαχράμη, που από καλή θέση πλάσαρε ψηλά άουτ.

Μετά το 70 ο ΠΑΟΚ ανέβηκε κάπως και προσπάθησε να μειώσει, όμως στο 75 ο Χριστοδουλόπουλος μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 80 ο νοεισελθών Κυπαρίσσης με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ και στο 84 οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1.

Ο Καρυπίδης σούταρε, η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Μίετσελ και κατέληξε στα δίχτυα του Κοτσόλη, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Κουκλάκης (Χανίων)

Κίτρινες: Βέλα Τζούνιορ, Μπαχράμης, Κυπαρίσσης – Ουντέζε, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης

ΛΑΡΙΣΑ: Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Χέλντερ, Νταμπίζας, Κατσιαρός, Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης, Σέρμπαν (76 Κυπαρίσσης), Χλωρός (46 Γαβριλόπουλος), Καλαντζής (82 Γκούγκα), Μπαχράμης.

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Καρυπίδης, Ουντέζε (46 Χριστοδουλόπουλος), Ηλιάδης (69 Βαγγελής), Ζαγοράκης, Φουτσίνι (46 Μίετσελ), Αραμπατζής, Μαλαδένης, Κωνσταντινίδης, Σικαμπάλα, Σαλπιγγίδης.

ΟΦΗ – Αιγάλεω 1-0

Το πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Ομο στο 89 και εκτέλεσε εύστοχα ο Ντεγιάνοφ στο επόμενο λεπτό, έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ επί του Αιγάλεω με 1-0 και επέτρεψε στην ομάδα του Ηρακλείου να πάρει βαθιά βαθμολογική «ανάσα».

Σημάδεψε παράλληλα θετικά το ντεμπούτο του Μύρωνα Σηφάκη στον πάγκο του κρητικού συγκροτήματος.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης καταγράφηκε στο 9ο λεπτό, όταν ο Τζενάμο έπεσε στη γωνία του και εξουδετέρωσε το σουτ του Οφορίκουε.

Ο Γκανέζος επιθετικός του ΟΦΗ προσπάθησε εκ νέου στο 13, όμως αυτή τη φορά η προσπάθειά του (σουτ) κατέληξε άουτ.

Ακίνδυνο επιθετικά το «Σίτι», εξαιτίας των απουσιών του, κινδύνευσε στο 33ο λεπτό, όταν ο Μαχλάς έπιασε κεφαλιά που πέρασε άουτ, στο 34 όταν ο Ντεγιάνοφ «νικήθηκε» από τον Τζενάμο, στο 38 και το 44 (άουτ τα σουτ των Μαχλά και Νουαφόρ).

Στην επανάληψη, το πρώτο εικοσάλεπτο πέρασε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, για να φτάσουμε στο 67, όταν ο επιρρεπής στις… «γκέλες» Ομο, παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της ομάδας του, σε προσπάθεια και σέντρα του Μπελεβώνη.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ουσιαστικά, για πρώτη και μοναδική φορά στον αγώνα, στο 73, όταν ο Μάριτς με ωραίο τεχνικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Σηφάκη.

Σουτ του Μαχλά στο 84 έφυγε άουτ, κι ενώ η αναμέτρηση όδευε προς την ισοπαλία, ο διαιτητής Τσαχειλίδης καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ στο 89, σε μαρκάρισμα του Όμο επί του Σφακιανάκη.

Ο Ντεγιάνοφ ήταν ψύχραιμος απέναντι από τον Τζενάμο, κι έτσι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια πολύ σημαντική νίκη, την οποία αγνοούσαν εδώ και πέντε αγώνες στην έδρα τους.

Διαιτητής: Τσαχειλίδης (Πειραιάς)

Κίτρινες: Κωνσταντινίδης, Σφακιανάκης – Στεφανίδης, Ζαπρόπουλος

ΟΦΗ (Μύρωνας Σηφάκης): Σηφάκης, Μπελεβώνης (69 Ντάβιντσον), Πίτσος, Ισά, Κωνσταντινίδης, Νουαφόρ (81 Ρουμπάκης), Τσίπεφ, Σφακιανάκης, Ντεγιάνοφ (90+ Δέντσας), Οφορίκουε, Μαχλάς.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Χατζάρας): Τζενάμο, Ζαπρόπουλος, Χρήστου, Στεφανίδης (61 Σαγανάς), Όμο, Γιάντσετιτς, Σκοπελίτης, Μάριτς, Μανουσάκης (87 Παπουτσής), Τσάτσος, Τσέζαρεκ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 30 Απριλίου 2026
Cookies