Διαψεύδει η Γ.Αγγελοπούλου δημοσίευμα περί απαξιωτικών σχολίων της για την Ελλάδα
Διαψεύδει η πρώην πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών του 2004 Γ.Αγγελοπούλου το δημοσίευμα της Repubblica -υπό τον τίτλο «Το δηλητήριο της Μαντάμ Ολύμπια»- στο οποίο εμφανίζεται να εκφράζει απογοήτευση για την Ελλάδα.
27
Διαψεύδει η πρώην πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών του 2004 Γ.Αγγελοπούλου το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Repubblica, στο οποίο εμφανίζεται να εκφράζει απογοήτευση για την Ελλάδα.
«Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Repubblica για δήθεν συνέντευξη της κας Γιάννας Αγγελοπούλου, η ίδια δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έδωσε συνέντευξη στην εν λόγω εφημερίδα. Οι παρουσιαζόμενες ως δηλώσεις της είναι αποκυήματα φαντασίας» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο της.
Υπό τον τίτλο «Το δηλητήριο της Μαντάμ Ολύμπια», η ιταλική εφημερίδα δημοσιεύει κείμενο συνέντευξης, σύμφωνα με το οποίο η επικεφαλής της «Αθήνα 2004» στην ερώτηση αν ζει ακόμη στην Ελλάδα δήλωσε: «Μόνο για σύντομα χρονικά διαστήματα. Συνήθως ζούμε μεταξύ Ελβετίας, Λονδίνου και Αμερικής. Δυστυχώς για ένα διάστημα, λόγω των Ολυμπιακών, αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε όλοι μας στην Ελλάδα».
Και στο ερώτημα της δημοσιογράφου γιατί «δυστυχώς», είπε:
«Η Ελλάδα δεν είναι μια άνετη χώρα. Είναι ωραία, αλλά για τις σπουδές των παιδιών μας και τις δουλειές μας, δεν είναι η πιο άνετη».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Γ.Αγγελοπούλου έκανε ορισμένα επικριτικά σχόλια για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών της Αθήνας, ενώ στην ερώτηση για το χρέος των Ολυμπιακών και την μεταολυμπιακή χρήση των εγκαταστάσεων φέρεται ότι να δήλωσε:
«Εγώ έκλεισα τον ισολογισμό θετικά με 130 εκατ. ευρώ, έπραξα το καθήκον μου. Αν η προηγούμενη και η τωρινή κυβέρνηση δεν εκπόνησαν ένα σχέδιο για τη χρήση των εγκαταστάσεων μετά τους Αγώνες, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Αυτό πιστεύω θα γίνει και στην Ιταλία. Εγώ παρείχα μια υπηρεσία, με κάλεσαν να υποστηρίξω την υποψηφιότητα και να την διαχειριστώ, όχι να κυβερνήσω μια χώρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Ερντογάν, η απόπειρα πραξικοπήματος και η «Νέα Τουρκία»
- Αποσύρεται από την υπόθεση του Τολιόπουλου ο ΠΑΟΚ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γιάννης Αμανατίδης νέος γραμματέας της Κ.Ο. – Θα στείλει επιστολή για επιστροφή Πολάκη – Το Σάββατο η εκλογή προέδρου
- Κιλκίς: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στο Πολύκαστρο – Σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη
- Ιράν: Νέο κύμα αμερικανικών πληγμάτων – «Το Ορμούζ παραμένει κλειστό»
- Οι «Τρωάδες» στην Επίδαυρο εγκαινιάζουν μια νέα εποχή προσβασιμότητας στον πολιτισμό
- Το Ισραήλ σκοτώνει ακόμα 4 αμάχους στη Γάζα – Ανάμεσα τους και ένα παιδί και οι γονείς του
- Η Ελλάδα μεταξύ των χωρών που αντιδρούν στον ευρωπαϊκό φόρο άνθρακα στα καύσιμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442