Διάστρεμμα ο Γεωργέας, τράβηγμα ο Καπετάνος εν όψει του ντέρμπι της χρονιάς
Με προβλήματα άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Ο Γεωργέας ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο, ενώ ο Καπετάνος υπέστη τράβηγμα ελαφράς μορφής στον αριστερό προσαγωγό.
Με προβλήματα άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».
Ο Νίκος Γεωργέας ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Παντελής Καπετάνος υπέστη τράβηγμα ελαφράς μορφής στον αριστερό προσαγωγό.
Παράλληλα, ο Ζούλιο Σέζαρ γυμνάσθηκε μόνος του και ελπίζει ότι θα προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι, από το οποίο θα απουσιάσει – όπως είναι γνωστό – ο Αγγελος Κομβολίδης μετά την χειρουργική επέμβαση στον κοιλιακό προσαγωγό.
Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε ρεπό στους παίκτες για την Τρίτη, ενώ στα θετικά περιλαμβάνεται και η επιστροφή του Εμερσον, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στην διάθεση του Πορτογάλου.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Η διαχείριση του διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην χώρα του πριν από το ματς των πλέι οφ της Super League. Η διαιτησία του στο ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους 0-0. Το παρελθόν του VAR Παϊρέτο.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, θα υπάρχουν court seats για 12 φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να πληρώσουν αδρά για να παρακολουθήσουν αγώνες του Μουντιάλ από την… γραμμή του πλαγίου