Ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου έδωσαν Σάλκε και Λεβερκούζεν, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος, με τους «μπλε του βασιλιά» να παίρνουν τελικά τη νίκη με το εντυπωσιακό 7-4.
Ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου έδωσαν σήμερα Σάλκε και Λεβερκούζεν, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος, με τους «μπλε του βασιλιά» να παίρνουν τελικά τη νίκη με το εντυπωσιακό 7-4.
Η Βέντερ Βρέμης υποχρεώθηκε σε ήττα 2-0 από την Καϊζερσλάουτερν μέσα στο «Βεζερστάντιον» κι έτσι το Αμβούργο, το οποίο νίκησε 1-0 τη Μάιντς, πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής στην μπουντεσλίγκα έχουν ως εξής:
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.