Σε ανοδική…. τροχιά η Ρόμα, 3-0 στην Πάρμα-Ισοπαλία στην Σιένα
Τα... πάνω της έχει πάρει η Ρόμα, η οποία αφότου απέκλεισε την Γιουβέντους από το Κύπελλο Ιταλίας, πέρασε με 3-0 από την Πάρμα. Σιένα και Ασκολι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Την Κυριακή: Γιουβέντους-Ουντινέζε, Λάτσιο-Μίλαν.
Τα… πάνω της έχει πάρει η Ρόμα, η οποία αφότου απέκλεισε την Γιουβέντους από το Κύπελλο Ιταλίας, πέρασε με 3-0 από την Πάρμα. Οι «τζαλορόσι» μείωσαν στους δύο τους βαθμούς της διαφοράς του από την Φιορεντίνα, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως έναν αγώνα λιγότερο.
Ο Βραζιλιάνος Μαντσίνι ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα σκοράροντας δύο φορές, ενώ το τελικό σκορ διαμίρφωσε ο Περότα.
Σιένα και Ασκολι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Ο Κομοτό στο 38 έδωσε το προβάδισμα στην Ασκολι, μέσα στην έδρα της Σιένα, αλλά δώδεκα λεπτά αργότερα ο Μπογκντάνι ισοφάρισε σε 1-1 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών