Μας έλειψαν 7 έμπειροι, λέει ο Ρεχάγκελ-Ευνοϊκή κλήρωση θέλουν Γκέκας, Λυμπερόπουλος
Ο Ότο Ρεχάγκελ δεν θέλησε να αποκαλύψει τα συμπεράσματά του για τους νέους παίκτες που χρησιμοποίησε στο «LG Cup». Δεν δίστασε όμως να αναφερθεί στους απόντες της εθνικής μας ομάδας. «Μας έλειψαν» είπε. Ευελπιστούν σε ευνοϊκή κλήρωση οι Γκέκας, Λυμπερόπουλος.
66
Ο Ότο Ρεχάγκελ δεν θέλησε να αποκαλύψει τα συμπεράσματά του για τους νέους παίκτες που χρησιμοποίησε στο «LG Cup» που διεξήχθη στη Σαουδική Αραβία. Δεν δίστασε όμως να αναφερθεί στους απόντες της εθνικής μας ομάδας. «Μας έλειψαν» είπε.
«Σε αυτά τα δύο ματς έγινε προσπάθεια για το καλύτερο. Ηθελα να εκτιμήσω και να δω ποιους παίκτες μπορώ να διαλέξω για τα σημαντικά ματς του μέλλοντος.
» Μας έλειψαν επτά έμπειροι παίκτες και ήταν μια ευκαιρία να δούμε τους νέους που κλήθηκαν. Εχω στη διάθεση μου 30 παίκτες, αν όμως στην πορεία βρεθεί κάτι καλό θα το διαλέξω» είπε χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τον αγώνα με την Σαουδική Αραβία.
Για τα προκριματικά του Euro 2008 είπε:
«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτε αυτή τη στιγμή. Θα εξαρτηθεί από την κλήρωση…».
Ανάλογη ήταν η απάντησή του όταν ζητήθηκε η γνώμη του από τους Σαουδάραβες για τους αγώνες της εθνικής τους με Ισπανία και Ουκρανία, δυο αντιπάλους που η Ελλάδα έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν:
«Είναι θεωρητικό να πούμε οτιδήποτε».
Χειροκρότησε ειρωνικά τον διαιτητή
Εκρηκτική ήταν η αντίδραση του Οτο Ρεχάγκελ κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Χειροκρότησε ειρωνικά τον διαιτητή από το Μπαχρέιν Γιασέμ Μαχμούντ στο 70ό λεπτό, για το έμμεσο που έδωσε και νωρίτερα, στο πρώτο ημίχρονο, είχε πεταχτεί από τον πάγκο όταν ο δεύτερος βοηθός Αλί Αμπού Ονέιν από το Κατάρ υπέδειξε οφσάιντ έπειτα από εκτέλεση πλαγίου!
«Ηταν δυο καλά τεστ και σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, μας έλειψε όμως η τύχη. Εχουμε παράπονα από τη διαιτησία και ειδικά από τον β βοηθό» τόνισε ο Φάνης Γκέκας.
Αναφερόμενος στην κλήρωση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα:
«Περιμένουμε μια καλή κλήρωση. Θα ήταν καλό να έχουμε τύχη, όμως όλα θα εξαρτηθούν από εμάς. Πιστεύω ότι θα προκριθούμε στα τελικά του Euro 2008».
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος από την πλευρά του υπογράμμισε:
«Δώσαμε δύο δυνατά παιχνίδια, με δύο ομάδες που θα είναι παρούσες στο Μουντιάλ. Το βασικό ήταν ότι ο προπονητής είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα που είχε στο μυαλό του.
» Είναι εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι ήρθαμε με καινούρια ομάδα και απουσίες και δε χάσαμε. Τα φιλικά αφορούν κυρίως τον προπονητή, για να κάνει δοκιμές και να σχεδιάσει τα πλάνα του».
Τον αγώνα με τη Σαουδική Αραβία παρακολούθησαν περίπου 150 Ελληνες, αλλά και πέντε Πορτογάλοι, μόνιμοι κάτοικοι του Ριάντ, οι οποίοι αποθέωσαν τον Γιώργο Καραγκούνη με κασκόλ και σημαίες της Μπενφίκα!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ 1-1: Όλα θα κριθούν στο Λονδίνο (vid)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 86-82: Οι Μαδριλένοι έκαναν το πρώτο βήμα, πλήγμα με Ταβάρες
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ: Τα γκολ των Γιόκερες και Άλβαρες με πέναλτι (vids)
- Μπιλμπάο – ΠΑΟΚ 89-74: Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο ο «δικέφαλος» κι έχασε το τρόπαιο (vid)
- Το σχόλιο που ξεχώρισε από τα social media o Κόρι Τζόσεφ μετά το εξαιρετικό παιχνίδι του κόντρα στη Μονακό
- Τα πειράματα της ΚΕΔ με το VAR και ο «δάσκαλος» Ευαγγέλου
- Έντονη ανησυχία στη Ρεάλ: Ο Ταβάρες αποχώρησε για τα αποδυτήρια λόγω τραυματισμού (vid)
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442