Πρώτο γκολ του Βιέρι ως «Μονεγάσκος», πρόκριση και της Νανσί
Το πρώτο του γκολ ως «Μονεγάσκος» πέτυχε ο Κριστιάν Βιέρι. Ο Ιταλός άσος οδήγησε την Μονακό στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Τουλούζ και την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup Αγγλίας. Στην τετράδα προκρίθηκε και η Νανσί, 1-0 την Αζαξιό.
Το πρώτο του γκολ ως «Μονεγάσκος» πέτυχε ο Κριστιάν Βιέρι. Ο Ιταλός άσος οδήγησε την Μονακό στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Τουλούζ και την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup Αγγλίας.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο θεσμός αυτός φαίνεται η μοναδική ευκαιρία για την ομάδα του Μόντε Κάρλο να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν.
Στην τετράδα προκρίθηκε και η Νανσί με 1-0 επί της ουραγού του πρωταθλήματος, Αζαξιό.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.