Ο Γουέιν Μπριτζ δανεικός στην Φούλαμ από την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι
Στη Φούλαμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γουέιν Μπριτζ ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι από την Τσέλσι. Ο Μουρίνιο έφτασε σε αυτή την απόφαση θέλοντας να βοηθήσει τον παίκτη του να πείσει τον Έρικσον, ότι αξίζει μια θέση στην εθνική Αγγλίας για το Μουντιάλ.
Στη Φούλαμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γουέιν Μπριτζ ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι από την Τσέλσι.
Ο Μουρίνιο έφτασε σε αυτή την απόφαση θέλοντας να βοηθήσει τον παίκτη του, που χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του προκειμένου να πείσει τον προπονητή της Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Έρικσον, ότι αξίζει μια θέση στην ομάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας.
«Ο Μπριτζ είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και, παρά το γεγονός ότι μόλις επιστρέφει μετά από καιρό λόγω τραυματισμού, είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι που θα τον έχουμε στις τάξεις μας μέχρι το τέλος της σεζόν» ανέφερε ο προπονητής της Φούλαμ, Κρις Κόουλμαν.
Ο Μπριτζ έχασε την θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας της Τσέλσι από τον Ασιέρ Ντελ Όρνο, καθώς ένας τραυματισμός (κάταγμα στο πόδι) τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου οκτώ μήνες (από τον Φεβρουάριο).
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στη Φούλαμ για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού πιστεύω πως οι επόμενοι μήνες είναι απίστευτα καθοριστικοί εάν θέλω να είμαι μέλος της εθνικής Αγγλίας που θα ταξιδέψει στη Γερμανία» τόνισε σχετικά ο Μπριτζ.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.