Η Έβερτον δεν έκανε τη χάρη στην Τσέλσι, φιλοξενούμενη στην έδρα της η Μάντσεστερ Γ.
Η Έβερτον δεν έκανε τη χάρη στην Τσέλσι, αφού απέκλεισε την Μίλγουολ και θα αντιμετωπίσει τους «μπλε» στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Με πεντάρα» ξέσπασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην θρασύτατη Μπέρτον, που είχε στο πλευρό της 11.000 οπαδούς της!
Η Έβερτον δεν έκανε τη χάρη στην Τσέλσι. Νίκησε την Μίλγουολ με 1-0 στο «Γκούντισον Πάρκ» και προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τους «μπλε», οι οπαδοί των οποίων έυχονταν να έχουν απέναντι στην… μισητή Μίλγουολ.
Το εισιτήριο πήρε και η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, που ξέσπασε με 5-0 πάνω στην ερασιτεχνική Μπέρτον, η οποία είχε το θράσος να την υποχρεώσει στη διεξαγωγή επαναληπτικού αγώνα.
Μάλιστα η ομάδα της Conference είχε τη συμπαράσταση περίπου 11.000 οπαδών της, που ταξίδεψαν στο «Ολντ Τράφορντ», που πρώτη φορά είδε τόσο μεγάλο πλήθος φιλοξενουμένων.
Έτσι τα ζευγάρια της φάσης των «32» του FA Cup διαμορφώθηκαν ως εξής:
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.